Cum au intervenit pompierii, aseară, pe strada Zorelelor?

1082
11
Aseară, pompierii constănțeni au fost alertați în mai multe zone ale orașului Constanța cu privire la faptul că au loc scăpări de gaze. Dacă apelul privind un incident de acest gen sesizat pe Șoseaua Mangaliei nr. 71 s-a dovedit a fi o alarmă falsă, cel de pe strada Zorelelor a fost real. Militarii constănțeni spun că, în acest caz, mirosul puternic de gaz provenea de la o butelie care fusese golită în instalația de colectare a apelor menajere. Pompierii au spălat zona respectivă, iar pericolul a fost înlăturat. Intervenția în acest caz a durat aproximativ o jumătate de oră. 

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ANONIMUS
3 mai 2012
Zanganit de catuse domnilor de la ISU

Dreptatea versus Coruptie ! 9 mai 2012 Runda unu...După trei ani de proces se va da verdictul in cazul "ISU Dobrogea"....Niste corupti vor primi pedeapsa ....sper ca o sa fie cu executare ! Runda doi ...192 de fraudulosi vor fi ejectati din sistem .....deoarece lucrarile lor vor fi anulate in instanta ... Runda trei .. KO....pompierii disponibilizati vor castiga procesele deoarece se va demonstra ca 'dătătorii' de spaga au facut presiuni asupra "primitorilor de spaga" ca daca nu fac disponibilizarile dupa cum vor ei ,...vor spune adevarul despre angajarile din 2007....dar KO disponibilizatii nu au tacut ...au dat in judecata ISU ....coruptii si corupatorii sunt KO .... Se aude zanganitul catuselor domnilor de la ISU Constanta ! ....si vor urma si altii .....

gigi
3 mai 2012
Prezentati`va in instanta domnilor de la ISU

Bai milogilor de la ISU veniti la judecata cu documentele doveditoare despre modul in care sau facut disponibilizarile. Coteilor beti o stilca de vin ca poate asa va dati seama ca puscaria va mananca. Spagarilor ati nenorocit familiile, ne ia banca casele nenorocitilor. Prezentetiva in instanta sa terminam o data cu tot taraboiul asta. Vai de voi, daca punem mana pe voi, nici dracu nu va mai scapa in viatza. Pana acuma nu vam cautat dar de acuma incolo nu se stie .................

Ratza
3 mai 2012
Prezentati`va in instanta domnilor de la ISU

Domnilor de la ISU, domnule Inspector sef va rugam veniti in fatza instantei de judecata. Noi stim ca nu au fost facute corect restructurarile, ca listele au fost facut de Sefi GIS-Comandat. Detasament, dar daca voi tot o sustineti sus si tare sprin presa ca noi mintim , ca dezimformam prezentativa la termenele de judecata.

coco
3 mai 2012
Prezentati`va in instanta domnilor de la ISU

Meseria de pompier domnilor ofiteri facuti la apelul bocancilor, necesită anumite responsabilități și riscuri majore, nu e ușoara (stingerea incendiilor, participarea la inundații, salvarea oamenilor, a animalelor din diferite medii). Pentru toate acestea este nevoie de oameni apți din punct de vedere fizic (rezistenti la efort) și totodată medical. Nu poți aștepta să își facă meseria pompieri din serviciul operativ care nu pot face față efortului fizic. Aceștia se pare că sunt din cei care rămân și e foarte grav. Se pare ca oameni din sistem sunt dați afară datorită calificativelor făcute de șefii GIS și de comandanții de detașamente pe bază de opțiuni personale. PS: Detasament Palas, Detasament Port, Detasament Midia.

grigore
3 mai 2012
DREPTATE SI ADEVAR

Dragi colegi dar domnul Dede de la Murfatlar si fratele cum de au scapat de disponibilizare este pupincurist? sau a mai dat inca o data spaga? Cum este posibil sa mai fie in sistem un analfabet Dede care nu este in stare sa citeasca o ordine de lupta ??? Frasu nu este in stare sa scrie corect gramatical ))) Profesionalizarea MAI`ului cu analfabetism ..... Vai de voi si de urmasi vostri.

Fane
3 mai 2012
Adevarat

Am auzit si eu de acest Dede care a avut gradul de sergent pana la prima tura de angajari 2006. Sergent la 40 de ani m asa de capabil si profesionist este. Frasu a dat spaga in 2007 , este bagat in hora cu DNA`ul . Pe 9 Mai speram sa`si ia la revedere cu Isu; la cimitir gropar pt acolo invatza sa scrie corect gramatical numele mortilor pe cruce .

Amanetat
3 mai 2012
....

A ajuns Dede subiect de cac-can in presa . A dracu cioara analfabeta , este amanetat cu bancile ; a facut imprumuturi in banca pt Col. Nicolae. Frasu este bagat si el in hora cu DNA`ul cu examenele scrise . Astia au ramas in sistem. Analbabetilor, scursurilor. Dede 2 + 7 cat face ???? Raspuns Dede : 15 ... hahalera dracu . Sclav la toata ofiterimea, poponarule

ion
3 mai 2012
Burducel Dede

Fratii Burducel pisane`am pe ei de latrai. Frasu lu Dede este angajat in 2007 a dat spaga , cum sa`l elimine din sistem. De asa oameni au nevoie la ISU : pupicuristi, lingai, cafengiiii , spalatori de masini. DEDE Burducel sef Gis si nu stie sa citesca; au ajuns toate scursurile sef de tura. Daca`i intrebi ceva in limba engleza se uita la tine k la televizor. Astia au ramas in sistem cu Bacalaureatul luat la 35 de ani.

9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

eu
5 mai 2012
Burducel

Gresit pe carat de sticle cu vin la Maiorul Constantinescu, la cocota de Leonov vin pt protocol chipurile ))) protocolul puli pt baut in unitate ca boschetari; Nu le este rusine coborau scarile in patru labe de beti ce erau . Ofiteri cu functi de conducere, vai de voi daca punem mana pe voi, nici apa nu va mai spala, nici mamele voastre nu o sa va mai recunosca. Bautura se bea la bar nu in unitate betivilor.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8958 secunde