Cum golea conturile clienților angajata unei bănci din Cernavodă

853
1
Cum golea conturile clienților  angajata unei bănci din Cernavodă - h-1361400543.jpg
Angajata unei unități bancare din Cernavodă este acuzată că a furat zeci de mii de lei și mii de euro din conturile clienților băncii. Potrivit anchetatorilor, Daniela Vodă, de 43 de ani, era angajată în funcția de consilier, iar în perioada aprilie - octombrie 2012 a accesat în mai multe rânduri conturile a șapte clienți ai băncii, de unde a sustras aproximativ 34.000 de lei și peste 5.000 de euro.


Femeia își alegea victimele din rândul persoanelor vârstnice, care dețineau depozite la termen. Pentru faptele sale, în prezent este anchetată pentru delapidare și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Ea le-a mărturisit polițiștilor că a sustras banii pentru a-și achita niște credite bancare personale și că intenționa să-i pună la loc. De altfel, ea a dat asigurări că intenționează să restituie prejudiciul. În caz contrar, oamenii legii sunt pregătiți să-i pună sechestru asigurător pe bunuri. În prezent, suspecta este cercetată în libertate. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Februarie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.3313 secunde