Cum își racola învățătoarea proxenetă elevele

642
2
Cum își racola învățătoarea proxenetă elevele - diicotmascatiproxeneti55-1351081989.jpg

Cele trei persoane reținute în dosarul de proxenetism, trafic de minori și pornografie infantilă, în care este anchetată și o învățătoare din Sinoe, urmează să fie prezentate Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.


Potrivit Poliției Constanța, în dosar sunt anchetate 13 persoane, dintre care trei au fost reținute, iar pentru cinci s-a propus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru următoarele 30 de zile.


Anchetatorii susțin că, din investigații a reieșit că, începând cu luna mai a acestui an, membrii grupului infracțional au recrutat, în special din localități rurale din județul Constanța, prin promisiuni de oferire a unor locuri de muncă ca și cameriste, recepționere sau baby-sitter, mai multe tinere, printre care și minore.


Acestea au fost cazate în apartamente închiriate în municipiul Constanța și apoi obligate la practicarea prostituției. Pentru recrutarea bărbaților dispuși să întrețină relații sexuale, membrii grupării postau anunțuri în publicații on-line, în care se ofereau așa-zise servicii de masaj.


Sumele importante de bani obținute de tinerele și minorele exploatate erau însușite zilnic de către suspecți, acestora asigurându-le doar strictul necesar traiului zilnic.


Pentru faptele comise, suspecții riscă pedepse cuprinse între 5 și 20 de ani.


Comentează știrea

cetatenii
24 octombrie 2012
ce tampenie

arestati o in pana mea ..asta nu e invatatoare..e o curva

curios
24 octombrie 2012
curiozitate

vedeti ce nota a avut domnisoara invatatoare la examenul de titularizare in ultimii ani

Răspuns la: ce tampenie
Adăugat de : cetatenii, 24 octombrie 2012
arestati o in pana mea ..asta nu e invatatoare..e o curva

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Septembrie 2012
Stire din Fun : Surpriza pentru doamna învățătoare
Pagina a fost generata in 0.4407 secunde