Cum organizează o firmă de servicii funerare pomana și parastasul?

430
Cum organizează o firmă de servicii funerare pomana și parastasul? - serviciifuneraresector4-1565353023.jpg

Articole recomandate

De obicei, drumurile de la Bucuresti la Constanta si viceversa sunt prilejuite de ocazii placute, cel mai des fiind vorba despre concedii pe malul marii. Cu toate acestea, exista si situatii dureroase, chiar tragice, in care trebuie sa va deplasati din localitatea natala in Capitala, pentru a participa la o inmormantare. Daca ruda sau prietenul dumneavoastra locuieste in Berceni, Giurgiului sau Tineretului, atunci cel mai probabil evenimentul funest va fi organizat de o firma de servicii funerare din sectorul 4. Aceasta va prelua toate aspectele birocratice si se va asigura ca inhumarea va decurge fara incidente, in timp ce dumneavoastra puteti petrece timp alaturi de restul familiei.

 In acest articol, ne vom referi mai mult la modul in care o firma de servicii funerare sector 4 organizeaza pomana, parastasul si traditionala impartire a pachetelor. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra in momentele dificile, Casa Funerara Bucur se va ocupa de pregatirea unui set complet pentru pomana si parastas, format din coliva, colaci, vase si pachete alimentare cu produse de post sau de dulce, in functie de momentul anului cand are loc tristul eveniment. Totodata, trebuie precizat ca firma de pompe funebre va va livra pachetele la domiciliu, la biserica, la cimitir, la restaurant sau in orice alt loc ales de familie.



 Pe site-ul funerarii-bucuresti.ro, firma de servicii funerare din sectorul 4 enumera componentele setului complet pentru inmormantare:



 - 12 farfurii cu mancare gatita (de post sau de dulce), la care sunt atasate 6 pana la 12 produse infoliate;



 - 12 cani;



 - 12 linguri sau furculite;



 - 12 pachete (cu 8 pana la 10 produse de post sau de dulce fiecare);



 - 2 platouri cu coliva;



 - 1 litru de vin;



 - o jumatate de litru de vin + ulei;



 - 1 set de pahare de plastic;



 - 1 set de lingurite de plastic;



 - 24 de lumanari;



 - 3 colaci.



 Casa de servicii funerare din sectorul 4 va tine cont, in prepararea hranei, de toate cerintele dumneavoastra. In plus, in cazul in care doriti acest lucru, Casa Bucur va va pune la dispozitie restaurantul propriu pentru pomana, de unde puteti alege meniuri personalizate.



 Reguli legate de pomenire



 Pe langa produsele si serviciile pe care le ofera, o casa profesionista de servicii funerare din sectorul 4 va avea grija sa isi familiarizeze clientii cu traditiile crestine legate de inmormantare. Astfel, de pe site-ul Casei Funerare Bucur, puteti afla cum sa va comportati in timpul pomenii. In loc de "Noroc" sau alta urare, atunci cand gustati din pahar trebuie sa spuneti "Dumnezeu sa-l / sa o ierte", iar atunci cand primiti ceva de pomana, nu veti spune "Multumesc", ci "Dumnezeu sa primeasca!".



 In ceea ce priveste pomenirile de dupa inmormantare, casa de servicii funerare din sectorul 4 ne invata ca acestea au loc:



 - la 3 zile dupa moarte, in cinstea Sfintei Treimi si a Invierii Mantuitorului in cea de-a treia zi;



 - la 9 zile dupa moarte, in amintirea ceasului al noualea, cand Domnul, inainte de a muri pe cruce, a fagaduit talharului Raiul;



 - la 40 de zile (sase saptamani), in amintirea Inaltarii la cer a Domnului, care a avut loc la 40 de zile dupa Inviere;



 - la 3, 6 si 9 luni, in amintirea Sfintei Treimi;



 - la un an si apoi in fiecare an pana la 7 ani dupa moarte, ultima pomenire anuala amintind de cele 7 zile ale creatiei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5024 secunde