Cum s-a ajuns ca șoferul unui BMW decapotabil să lovească patru mașini

273
Cum s-a ajuns ca șoferul unui BMW decapotabil să lovească patru mașini - audieremasiniavariate2-1572471141.jpg

Articole de la același autor

A vrut să ceară socoteală pentru o șicanare în trafic, dar s-a speriat și a fugit. Aceasta a fost explicația dată polițiștilor de tânărul de 29 de ani, care în seara zilei de vineri, 25 octombrie, a avariat mai multe autoturisme, pe strada Delfinului din municipiul Constanța și a rănit și două persoane. 


Un apel la 112 anunța, vineri seară, că mai multe mașini au fost avariate de șoferul unui BMW decapotabil, parcate pe marginea străzii, și că bărbatul a fugit de la fața locului. Ajunși la locul indicat, oamenii legii au stabilit că patru mașini au fost lovite, în timpul manevrei de dat înapoi, și doi pietoni au fost răniți ușor. După accident, șoferul a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului. 


Luni, 28 octombrie, acesta s-a prezentat la Poliție, pentru a fi audiat. Potrivit unor surse neoficiale, acesta a arătat că a fost șicanat în trafic de un alt șofer, motiv pentru care s-a decis să îl urmărească, să îi ceară socoteală. Șoferul respectiv a oprit pe strada Delfinului, dar tânărul de 29 de ani s-a alarmat când a constatat că în apărarea acestuia au ieșit mai mulți indivizi, motiv pentru care a vrut să fugă. Însă, în momentul în care a vrut să execute manevra de mers înapoi, a lovit mașinile parcate. 


În consecință, tânărul de 29 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală și pentru părăsirea locului accidentului. Pentru distrugerile cauzate mașinilor parcate, proprietarii trebuie să meargă la Poliție să depună plângeri penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4253 secunde