CUM SĂ-ȚI BAȚI JOC DE BICICLIȘTII DIN CONSTANȚA, partea a II-a

8390
3
CUM SĂ-ȚI BAȚI JOC DE BICICLIȘTII DIN CONSTANȚA, partea a II-a - piste-1464610416.jpg

Articole recomandate

După ce în urmă cu puțin timp, pe Facebook circula o fotografie cu un autoturism cu numere de București, parcat exact pe pista de biciclete de pe Tomis, iată că nici șoferii constănțeni nu se lasă mai prejos. Pe aceeași rețea de socializare, un internaut a postat o imagine cu trei mașini parcate pe aceelași traseu destinat pedalării... nu parcării!






Comentează știrea

sa pedaleze
30 mai 2016
ma-ta

sictir!

Dinu
30 mai 2016
Astăzi, toți paria au mașină

Un paria care are mașimă, cu cît este mai pîrlit, cu atît îi critică mai mult pe bicicliști și parchează neregulamentar și ofensator tocmai pt. că el, un paria, vrea să iasă în evidență că e posesor de conservă. Voi, paria, să știți că sunt foarte mulți oameni cu mașini scumpe care ar prefera să circule și cu bicicleta dacă ar exista piste bine realizate pt. așa ceva. Mașinile celor care parchează ca în fotografie ar trebui ridicate fără nici un comentariu iar ei ar trebui să dea un nou examen auto. După un an.

sandel
30 mai 2016
biciclisti

fel si fel de Derbedei au permis auto asa ca nu e de mirare ca nu respecta pe ceilalti, de vina sunt scolile de soferi care dau adeverinte pe bani adica fara a participa la oerele de codus!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9358 secunde