Cum să-ți pierzi viața pe trecerea de pietoni

764
2

Articole de la același autor

Medicii de la Spitalul Județean Constanța au dus o adevărată luptă pentru viața unui bătrân aflat în stare gravă. Șoferul aflat la volanul autoturismului Subaru, cu numărul de înmatriculare CT 31 VIV,  s-a oprit în fața marcajului pietonal de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul Școlii nr. 27, din Constanța, pentru a-i acorda prioritate lui Mihai Iancuș, de 89 de ani. Deși bătrânul s-a asigurat că toate mașinile au oprit la trecerea de pietoni, Adrian Vasile Bortă, de 29 de ani din Timișoara, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf cu numărul de înmatriculare TM 14 BOR, nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în prima mașină menționată, care a acroșat pietonul.
La locul accidentului, s-au deplasat un echipaj al poliției și o ambulanță, care a transportat victima la spital.
În timpul efectuării cercetărilor, s-a descoperit că Adrian Vasile Bortă, șoferul vinovat de producerea incidentului, avea permisul de conducere suspendat, fără drept de a conduce un autoturism.
Deși medicii au depus eforturi pentru a-l salva pe Iancuș, acesta a decedat, vineri, la spital.  
 

Comentează știrea

anonim
3 septembrie 2011
accident

doamne...fiecare ziar scrie cate o varianta...intr`un interview soferul iliuta todeasa se spune k a fost lovit in spate de volkswagen..of doamne..pana la urma unde e adevarul?fratilor da`ti`ne informatii corecte

Un constantean
4 septembrie 2011
Accident

Se vede ca voi nu aveti nici o treaba cu presa,eu zic sa va lasti de job-ul asta si sa mergeti la spati verzi,sau la maturat strada,cum puteti fi atat de dobitoci sa nu va informati inainte de a scrie,mai ales ca Iliuta va este si coleg de bransa,frumos ar fi fost sa-l sunati si sa-l intrebati cum sa produs accidentul,asa ca ...,lasati-va de meseria asta ,mergeti la sapa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6554 secunde