Cum se circulă, la această oră, pe principalele drumuri din România

87
Cum se circulă, la această oră, pe principalele drumuri din România - traficblocat1439476234-1462002572.jpg
Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că, sâmbătă dimineața, la ora 10,00, traficul rutier este moderat pe principalele artere de circulație, nu sunt semnalate probleme de fluență și nici accidente rutiere.


Sursa citată arată însă că este posibil ca circulația să se intensifice pe DN1 București — Brașov, autostrada A1 București — Pitești, autostrada A2 București — Constanța, autostrada A3 București — Ploiești, DN2 București — Suceava (către mănăstirile din nordul Moldovei), DN5 București — Giurgiu, DN6 București — Alexandria (drum care se aglomerează de obicei în preajma sărbătorilor) și DN7 Pitești — Râmnicu Vâlcea — Sibiu.

Pe DN1, potrivit Centrului Infotrafic, în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, traficul rutier se desfășoară fără probleme deosebite de fluență.

Pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea — Sibiu, între localitățile Câinenii Mici (județul Vâlcea) și Lazaret (județul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparații la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevăzută cu bariere, reamintește sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : VISCOL LA CONSTANȚA / AVERTIZARE INFOTRAFIC
Pagina a fost generata in 0.541 secunde