Cum și-a recuperat portofelul o femeie din Constanța

193
Cum și-a recuperat portofelul o femeie din Constanța - portofelpierdut94508400-1460878825.jpg

Articole recomandate

Plutonierul adjutant șef Leon Ionel, din Gruparea de Jandarmi Mobilă, aflat în timpul liber, în vizită la prietenii de familie, a găsit sâmbătă, 16 aprilie a.c., ora 18.00, la ieșirea din bloc, pe trotuar, în apropiere de Poarta 6 Port Constanța, un portofel în care se aflau mai multe documente personale și o sumă de bani. În prezența unui martor asistent, subofițerul a trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu. 
În interiorul acestuia au fost găsite, o carte de identitate pe numele P.C.D., de 37 de ani, permisul de conducere al acesteia, certificatul de înmatriculare a mașinii, carduri bancare, de cumpărături și sănătate, notițe personale și o sumă de bani. 
A început să întrebe vecinii, unul dintre aceștia a recunoscut-o pe femeie, aceasta locuind într-o scară aflată la aproximativ 50 de metri. A mers la apartamentul menționat, nu a găsit pe nimeni, dar a lăsat numărul de telefon vecinilor de bloc pentru a fi contactat. 
După 30 de minute, a fost sunat, s-a întâlnit cu doamna care și-a recăpătat bunurile după semnarea procesului verbal. Acesta i-a mulțumit jandarmului și i-a spus că a scăpat portofelul după ce a ieșit din mașină și a scos din geantă cheile de la apartamentul în care locuia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2298 secunde