Cum sunt jefuite, simplu și rapid, locuințele din Constanța

606
Cum sunt jefuite, simplu și rapid, locuințele din Constanța - hotilocuinte-1378483254.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii desfășoară o campanie privind combaterea și prevenirea infracțiunilor deosebit de grave, însă orice persoană trebuie să-și ia măsuri de siguranță în funcție de împrejurări, au atras atenția reprezentanții Poliției Constanța. 

În ceea ce privește furturile din locuințe, polițiștii au declarat: "În ultima perioadă, principala cauză ce a determinat comiterea furturilor din locuințe este neglijența victimelor, care nu își asigură ușa de acces în locuință. Altă cauză o reprezintă permiterea accesului în locuință a unor persoane care își declină calități oficiale, pretinzând că sunt de la servicii de deratizare, firme de telefonie, televiziune prin cablu, gaz, electrica, etc. fără a verifica dacă acestea au într-adevăr calitatea pe care o declară și care, profitând de neatenția victimei, reușesc să sustragă cu ușurință diferite bunuri sau sume de bani. 

Având în vedere timpul foarte scurt pe care autorii îl au la dispoziție pentru comiterea acestor fapte, aceștia se rezumă de obicei la a sustrage bunuri de volum mic, dar cu valoare ridicată, cum ar fi bani, telefoane mobile, bijuterii, aparate foto sau camere video, poșete". 

Pentru a nu cădea victime hoților din locuințe, polițiștii vă sfătuiesc: 

l Asigurați ușa de acces în locuință. Durează doar câteva secunde!

l Permiteți accesul în locuință numai persoanelor a căror identitate ați stabilit-o cu certitudine. 

l Solicitați conducerii asociației de proprietari din care faceți parte să instaleze la intrarea în imobil un interfon, astfel accesul este restricționat persoanelor care au intenția de a comite furturi. ATENȚIE însă, un interfon nu folosește la nimic dacă locatarii permit intrarea oricui în imobil fără a le verifica identitatea! 

l Asigurați pe casa scărilor un iluminat corespunzător.

l Întrebați persoanele străine care intră în imobil pe cine caută, acest lucru constituie o modalitate foarte eficientă de descurajare a posibililor autori de furturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Furt dintr-o pensiune din stațiunea Saturn
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Ce fură hoții constănțeni din locuințe
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins cu strugurii în sac
Pagina a fost generata in 0.5018 secunde