Cumpărată cu 50 de euro și obligată să se prostitueze

659
Patru ani va petrece după gratii Gogu Cobei, de 54 de ani, din Murfatlar, care a fost judecat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism. Această sentință a fost emisă de magistrații de la Tribunalul Constanța și mai poate fi atacată cu apel.
Cobei este acuzat că, la începutul lunii aprilie 2011, ar fi cumpărat-o, contra sumei de 50 de euro, pe Ildiko Titanella Cseh Peltechi, de 30 de ani, de la o femeie care, la fel, o exploatase sexual. Cel puțin așa le-a declarat tânăra anchetatorilor că s-ar fi întâmplat…
De când a ajuns pe mâna lui Gogu, Ildiko a fost ținută cu forța la locuința acestuia, din Murfatlar, unde individul îi aducea clienți, iar banii obținuți îi folosea el în totalitate.
La data de 12 mai 2011, polițiștii au fost anunțați de ceea ce se întâmplă de un client al fetei, pe care aceasta l-a implorat să o ajute să scape din ghearele proxenetului. Așa se face că polițiștii au descins la adresa lui Gogu Cobei, pe care l-au reținut.
El nu a recunoscut comiterea faptei, susținând că totul s-ar fi petrecut cu acordul tinerei.
Procurorii DIICOT Constanța au hotărât disjungerea dosarului în ceea ce o privește pe femeia care ar fi vândut-o pe Ildiko Titanella Cseh Peltechi, care va fi cercetată separat pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Masaj erotic cu… carte de muncă!
Pagina a fost generata in 0.3719 secunde