CUMPLIT! O ALTĂ TÂNĂRĂ CARE TREBUIA SĂ SUSȚINĂ BACUL A MURIT ÎN ACCIDENT

2373
CUMPLIT! O ALTĂ TÂNĂRĂ CARE TREBUIA SĂ SUSȚINĂ BACUL A MURIT ÎN ACCIDENT - accident-1465805768.jpg
O tânără în vârstă de 19 ani din Buzău a avut parte de o moarte cumplită. Fata, proaspătă absolventă de liceu a murit duminică seara, într-un accident produs în Tulcea, pe drumul ce leagă Niculițel de Isaccea. Andreea Paraschiv a pierdut controlul volanului mașinii în care se afla și s-a izbit de un copac. Aceasta avea permis de conducere de mai puțin de o lună.




A condus cu viteză mare pe un asfalt umed, iar la ieșirea dintr-o curbă a pierdut controlul volanului, spun polițiștii de la Serviciul Rutier Tulcea. Părinții ei, de profesie polițiști de frontieră, au ajuns la locul tragediei, unde și-au găsit singura fiică fără suflare. Fata lor abia absolvise Liceul "Constantin Brătescu", din Isaccea, Tulcea, iar astăzi ar fi urmat să susțină prima probă de la Bacalaureat, scrie Adevărul.ro. Înaintea examenului, tânăra ieșise la plimbare și își condusese iubitul la Tulcea. Nenorocirea s-a produs pe drumul de întoarcere către casă.

Tânăra era cunoscută în lumea modei după ce în 2013 participase la Miss Buzău și câștigase un contract de reprezentare cu o agenție de modeling din București, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9673 secunde