Cunoașteți persoane care colectează peturi ori deșeuri reciclabile? Alertați autoritățile!

480

Articole de la același autor

Ieri, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding, au derulat acțiuni de ecologizare în zona blocului N 1 situat pe strada Progresului din municipiul Constanța și în zona Delfinariu. 


Acțiunile au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere, în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. 


Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale Municipiului Constanța, astfel încât administrația publică locală să-și îndeplinească misiunea de a asigura curățenia orașului.


Având în vedere campania "Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!", autoritățile din Constanța le solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile să acorde sprijin pentru identificarea lor, sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța la numărul de telefon 0241484205. 


"Echipajele noastre vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142, cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora. Numai împreună putem asigura un mediu sănătos în Municipiul Constanța!", susțin reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3437 secunde