Cutremur în lumea interlopă constănțeană

7759
14
Cutremur în lumea interlopă constănțeană - tribunalinstantestilagosuinterlo-1319056740.jpg

Decizii șoc ale magistraților de la Curtea de Apel Constanța în două dosare în care inculpați sunt per-soane cunoscute ca făcând parte din lumea interlopă constănțeană.
În primul caz, este vorba de șase persoane, care ar face parte din gruparea interlopă "Spaniolu", care au fost condamnate, ieri, la câte doi ani de închisoare cu execuate pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Sentința este definitivă.
Este vorba de Mitică și Stila Goșu, Petrică Tomescu, Ionuț Vanghelici, Vasilică Coșman și Daniel Zorică, trimiși în judecată pentru un incident care a avut loc în luna decembrie 2008.
Potrivit anchetatorilor, una dintre faptele pentru care au fost trimiși în judecată inculpații s-a petrecut în seara de 3 decembrie 2008, în jurul orei 19, când suspecții l-ar fi împiedicat pe Doru Ionel Ilie să părăsească zona Bingo, de la Casa de Cultură. În plus, procurorii spun că cei șase l-ar fi forțat pe Ilie să intre într-un Mercedes, cu care l-au dus în barul "Vânătorul", din Constanța, iar în acest interval de timp, Doru Ilie ar fi primit mai multe lovituri din partea celor șase.


Ce a făcut nepoata lui "Săceanu"
În cea de-a doua speță, este vorba de Marius Țurcan, Emurla Sunan și Sevilen Iașar, nepoata lui Ismail Iașar, zis "Săceanu", care au fost trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunii de șantaj. Țurcan și Sevilen au fost condamnați la câte doi ani de închisoare, iar Sunan la doi ani și jumătate de pușcărie. Și în acest caz, sentințele sunt definitive.
Potrivit rechizitoriului, la data de 30 septembrie 2007, Țurcan și Sunan l-ar fi constrâns prin violență pe Florin George Ghevreg, din Turnu Măgurele, să le dea suma de 3.000 de euro.
Ghevreg se afla în sediul unei agenții imobiliare, împreună cu vărul lui, Valentin Camelin Zainea, administratorul firmei, în momentul în care Țurcan și Sunan și-ar fi făcut apariția însoțiți de Sevilen Iașar.
Cei trei l-ar fi desfigurat cu un cuțit și l-ar fi amenințat cu moartea dacă nu le dă suma de 1.500 de euro. Bărbații le-ar fi spus că trebuie să plătească acești bani, pentru că ar fi violat-o pe amica lor.
De teamă, Zainea le-ar fi dat indivizilor suma de 300 de euro, pe care o avea la el, spunându-le că pentru ceilalți 1.200 de euro trebuie să revină a doua zi. Numai că Zainea și Ghevreg nu au mai pregătit banii și s-au dus și i-au denunțat pe cei doi indivizi. Ghevreg le-a spus anchetatorilor că Țurcan și Sunan l-ar fi ținut de mâini, în timp ce prietena lor l-ar fi tăiat pe față cu un cuțit.
Flagrantul a fost realizat chiar în sediul agenției imobiliare, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu. Marius Țurcan și Emurla Sunan ar fi intrat în agenție și ar fi luat de la victima lor suma de 1.200 de euro, în bancnote de câte 50 de euro, care fuseseră marcate cu substanță fluorescentă.
Anchetatorii au pătruns imediat în încăpere, i-au imobilizat pe cei doi interlopi și, în urma percheziției corporale, au găsit asupra lor banii pe care era scris șantaj.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
"prieten"
20 octombrie 2011
la aprnaie pasaricilor

ne vedem peste doi anisori, fetitelor :=))))))))

anti gunoaie si mizerie
20 octombrie 2011
doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei si neimplicarea generala a insti tutiilor subordonate primariei

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi 2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorscandalurilor nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri,nu conteaza ca acum e vara,asa fac si iarna si primavara...sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca...iata si problema carutelor care merg de-a valma cu gunoaie si peturi -asta cand nu fura -merg rromii sau aia de la tzara nestingheriti de nimeni prin oras,desi e interzis de lege,problema e tot in raspunderea primariei si a politiei locale care e in subordinea lui mazare acum ...ce draku faceti, putorilor?

prieten
20 octombrie 2011
....

pacat de stila ca era muncitor si incepuse sa isi revina cu situatia financiara...intr-un fel leprele alea care trageau tzeapa si nu dadeau banii pe ce cumparau isi cam meritau soarta,asa ar trebui sa pateasca toti care se ocupa cu tzepe,cumpara pe datorie si porma nu platesc si tot ei sint cu gura mare,asa ar trebui sa pateasca si cei care imprumuta bani si porma cind vine vremea sa dea banii inapoi pun mina petelefon si suna 112.....de tzepari constanta e plina si majoritatea sint machedoni,dar o sa vina vremea sa plateasca si ei la rindul lor

sandokan
20 octombrie 2011
gogu ologu

hai printeselor ca va asteapta CRISTEL.....acum sa vedem smecherie.....aloo fetele...sa nu va uitati sapunelu si rujurile..................

tarzan
20 octombrie 2011
ohooooo

auziti stie cineva daca au plecat fetele la Poarta Alba? ca vreau sa le conduc sa le dau un cadou cu inimioare :)))))

coco
20 octombrie 2011
baietii de cartier

da pe baietii de la Abator cand ii scuturati putin? alde Balauru&comp cat mai fac umbra de pomana in fata la fosta cantina ICH?

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

vasile care facea placinte
20 octombrie 2011
nasol

nu va mai umflati ba pe site...ca va prind si va bat pe toti...:)).

9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

tolea
20 octombrie 2011
interloqi...

Toti sunt smecheri.....fraier care este!?.....

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2256 secunde