Cutremurător! Tânăra ucisă cu bestialitate de tatăl vitreg are un copil chiar cu asasinul

440
Cutremurător! Tânăra ucisă cu bestialitate de tatăl vitreg are un copil chiar cu asasinul - cutit14949000-1479368802.jpg

Articole recomandate

Nicoleta Ionela Apreutesei, tânăra ucisă cu barbarie de tatăl ei vitreg, a fost condusă, ieri, pe ultimul drum de zeci de săteni din Făcăeni, Ialomița, localitatea ei natală. La modesta înmormântare care a avut loc la numai o zi după ce fata ar fi împlinit 25 de ani, rudele au rupt tăcerea și au scos la iveală un secret cutremurător: fetița Nicoletei este rodul unui abuz sexual, iar tatăl micuței este nimeni altul decât asasinul femeii, tatăl ei vitreg, Ionel Ionescu, scrie libertatea.ro


xxx


Bărbatul a omorât-o pe tânără weekendul trecut cu mai multe lovituri de cuțit. Fata se îndrăgostise de un alt băiat, fapt ce l-a scos din minți pe tatăl ei vitreg cu care i-a fost și ... amant.

Scos din minți, Ionel Ionescu a decis să-i dea o lecție fetei. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul s-a dus la apartamentul în care locuia fiica sa vitregă, aflat într-un complex rezidențial din Ilfov, aproape de cartierul Militari.

Bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul, apoi l-a înjunghiat și pe iubitul fetei, iar pentru a-l împiedica să fugă, i-a tăiat cauciucurile de la mașină. Iubitul fetei se află în continuare internat la Secția de chirurgie toracică a Spitalului Universitar, după ce acesta a fost operat.

Suspectul a a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0997 secunde