CUTREMURĂTOR! Un copil de 12 ani, mort după ce s-a urcat pe un tren și s-a electrocutat

946
1
CUTREMURĂTOR! Un copil de 12 ani, mort după ce s-a urcat pe un tren și s-a electrocutat - taiatdetren696x46883029000-1511619300.jpg

Articole recomandate

Un copil în vârstă de 12 ani s-a electrocutat în halta de cale ferată din satul Inotești, în județul Prahova, potrivit news.ro. Primele date arată că băiatul s-a urcat pe un tren, iar când au ajuns la el echipajele de prim ajutor era inconștient.

Echipajele SMURD au intervenit, sâmbătă, în comuna Colceag, în gara din satul Inotești, unde un copil s-a electrocutat. Când au ajuns salvatorii la el, băiatul în vârstă de 12 ani, era inconștient, iar medici nu au putut face altceva decât să declare decesul, în condițiile în care copilul era carbonizat, au declarat oficiali de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Potrivit acestora, mai mulți martori le-au povestit medicilor că băiatul s-a urcat pe vagonul unui tren.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comentează știrea

maidanezul de serviciu
26 noiembrie 2017
ABERANT

EXPRIMAREA IMBECILA A UNUI ANALFABET -REPORTER . COPILUL ERA INCONSTIENT ,DAR A FOST DECLARAT .....MORT. MAI MULT, ERA INCONSTIENT SI CARBONIZAT. DLE. JURNALIST , PRESUPUN CA ERAI BEAT MANGA. DACA ERAI IN STARE "NORMALA" AR TREBUI SA FII INGROPAT LA 10M SUB O PLACA DE BETON, SA FIM SIGURI CA PROSTIA NU RAZBATE SI MAI ALES SA NU PROCREEZI .BANUIESC CA AI FACUT L. ROMANA CU O PROFESOARA CARE A OBTINUT NOTA DOI LA DEFINITIVAT.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6269 secunde