Dacia solicită urmărirea penală împotriva celor ce au folosit numele companiei într-un concurs fals

260
Dacia va solicita începerea urmăririi penale împotriva persoanelor vinovate de folosirea numelui companiei într-un concurs fals, care aduce grave consecințe asupra imaginii de marcă, informează un comunicat al companiei.
Potrivit reprezentanților Dacia, în ultima perioadă au avut loc unele tentative de înșelătorie venite din partea unor persoane ce se dau drept angajați ai companiei. Aceste persoane pretind sume de bani care să fie cheltuite pe cumpărarea de cartele telefonice aparținând unor rețele de telefonie mobilă, în schimbul oferirii unui vehicul Dacia Logan. Cei fraudați sunt aleși la întâmplare de către așa-zișii angajați ai Dacia, care, pentru a câștiga încrederea persoanelor cu care vorbesc, oferă informații care par verosimile, cum ar fi nume, prenume, adrese fictive, sau serii de legitimații fictive.
"Acești așa-ziși angajați ai Dacia pretind că apelul lor este legat de un concurs organizat de Dacia. Ei pretind că persoana cu care stau de vorbă la telefon a câștigat un vehicul Dacia Logan și că mașina va fi livrată la domiciliul persoanei respective în ziua următoare, cu condiția achiziționării de cartele valorice aparținând unor rețele de telefonie mobilă, cu valori oscilând între 100 și 200 dolari. Susnumiții solicită persoanelor trimiterea codului de reîncărcare", se precizează în comunicatul făcut public pe site-ul companiei Dacia.
Dacia nu a organizat și nici nu organizează concursuri de acest gen și roagă cetățenii sa fie atenți și să respingă aceste apeluri, chiar dacă datele de identificare ale persoanei apelante (nume, date personale, număr de telefon) par credibile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9289 secunde