Dasaev s-a predat poliției. Ce le-a declarat anchetatorilor principalul suspect în cazul baschetbaliștilor înjunghiați

432
Dasaev s-a predat poliției. Ce le-a declarat anchetatorilor principalul suspect în cazul baschetbaliștilor înjunghiați - dasaev-1537172184.jpg

Articole recomandate

Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, zis Dasev, s-a predat poliției din Brăila, luni dimineață, după ce numele său a fost vehiculat în presă ca principal suspect în cazul baschetbaliștilor înjunghiați pe o terasă din centrul orașului.


Potrivit Obiectiv de Brăila, Dasaev s-a predat autorităților, dar le-ar fi spus anchetatorilor că nu este vinovat pentru atac și că, dimpotrivă, el se consideră victimă.


Bărbatul susține că el nu a fost implicat în bătaia colectivă în care baschetbaliștii americani Darrel Bowie, în vârstă de 24 de ani, și Joseph McClain, de 26 de ani, au fost înjunghiați de mai multe ori și au ajuns în stare gravă la spital. 


Dasaev ar fi fost identificat pe baza imaginilor video din clubul unde s-a petrecut atacul, iar polițiștii au pornit pe urmele tuturor celor implicați.


Cunoscutul interlop Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism și viol și este recunoscut pentru fapte extrem de violente. Deși trebuia să stea în închisoare 20 de ani, bărbatul a fost eliberat mai devreme.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5978 secunde