De ce a fost înlăturat din funcție șeful Poliției Cernavodă

943
1
De ce a fost înlăturat din funcție șeful Poliției Cernavodă - 28octombrienicolaeemiliansefulpo-1383005875.jpg

Articole de la același autor

Comisarul șef Emilian Nicolae, șeful Poliției orașului Cernavodă, a fost eliberat din funcție, începând cu data de 24 octombrie. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, polițistul "a fost eliberat din funcție de Consiliul de Comandă și pus la dispoziția IPJ Constanța, pentru o perioadă de trei luni, deoarece nu mai îndeplinea condițiile din fișa postului". De ieri, funcția a fost preluată de inspector principal Alexandru Dică, cel care până în prezent a ocupat funcția de șef al Biroului Poliției municipiului Medgidia. Cât privește motivele pentru care s-a luat această măsură, surse din cadrul inspectoratului spun că polițistului i-a fost retrasă autorizația de acces la informații clasificate (certificatul ORNISS), de către structura specializată din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În aceste condiții, se restrânge foarte mult activitatea pe care o poate desfășura polițistul Emilian Nicolae în cadrul inspectoratului în următoarele luni, având acces numai la documente nesecrete. Se pare că polițistul ar fi vizat de o anchetă penală.

Nu este prima dată când comisarul șef Nicolae este înlăturat din fruntea secției de poliție. În 2011, Inspectoratul General al Poliției Române decidea suspendarea lui din funcție pentru "management defectuos". La data respectivă, polițistul a contestat în instanță decizia Poliției Române, iar magistrații au hotărât repunerea lui în funcție până la finalizarea procesului. Din 2011 până în mai 2013, dosarul s-a aflat pe rolul Curții de Apel Constanța, când magistrații au dispus trimiterea lui spre judecare la Tri-bunalul Constanța, Secția Con-tencios Administrativ, unde încă este pe rol.

Comentează știrea

d
29 octombrie 2013
finul

oare finul acestuia, Dumitrascu Adrian, sef la rurala la cernavoda, are ceva teama ????? si asta calca pe cadavre, pe colegi mai ales, pentru a - si satisface placerile proprii. ii vine si lui randul ????? ca dupa nasul Emil, vine finul Dumitrascu. asta spera sa fie el lasat la conducerea politiei cernavoda, de parca era mosie privata aceasta politie. magarii a facut si cand a fost la s.p.f. cernavoda, vezi fierul vechi, motorina , etc. de la Rasova cu fostul sef de post de acolo.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu pe strada Traian
Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Alertă la ISU Dobrogea
Pagina a fost generata in 1.4154 secunde