De ce ar fi ucis-o cetățeanul turc pe Mirela. Ce a făcut criminalul după ce a dezmembrat cadavrul femeii

305
De ce ar fi ucis-o cetățeanul turc pe Mirela. Ce a făcut criminalul după ce a dezmembrat cadavrul femeii - de-ce-a-omorato-turcul-pe-mirela-1713200891.jpg

Articole de la același autor

Turcul care a recunoscut că a ucis o femeie de 38 de ani din București s-a întors împreună cu procurorii în casa în care s-a petrecut oroarea.


Arestat pentru omor, bărbatul a participat la reconstituirea crimei, la care s-ar fi ajuns după o dispută legată de o datorie mai veche.


Anchetatorii continuă să adune probe împotriva lui Abdulkadir Cam. Arestat preventiv săptămâna trecută, cetățeanul turc a mers luni în locuința sa din Sectorul 6 pentru reconstituire. Vorbim de o etapă a cercetării penale prin care procurorii verifică declarațiile suspectului sau unele circumstanțe agravante ale faptei.


Strada pe care locuiește Abdulkadir Cam este blocată de la un capăt la altul de polițiști și jandarmi, iar reconstituirea se desfășoară în prezența luptătorilor SIAS. Vorbim de măsuri securitate sporite ținând cont că încă de când s-a mutat aici, cetățeanul turc a avut mai multe conflicte cu vecinii săi, iar supărarea acestora s-a accentuat după ce au aflat că bărbatul a ucis cu sânge rece o femeie în casa lui, potrivit stirileprotv.ro


Avocatul spune că agresorul a colaborat cu autoritățile și că le-a arătat procurorilor cum a ucis-o pe femeie. În plus, el a susținut că bărbatul a plâns la declarații și spune că regretă fapta.


Reconstituirea s-a desfășurat în baia locuinței, loc în care a comis omorul. De altfel această încăpere le-a atras din prima atenția procurorilor întrucât era singura încăpere curată a locuinței. Aici au găsit și primele pete de sânge. Reconstituirea ar putea să-i ajute pe procurori să înțeleagă și dacă turcul avea sau nu discernământ în momentul în care a comis fapta. Surse apropiate anchetei susțin că acesta a încercat la audieri să-i convingă pe polițiști că are probleme de natură psihică. Avocatul turcului spune că a cerut o expertiză psihiatrică.


Procurorii au reținut în rechizitoriu că suspectul o împrumuta cu bani pe Mirela și că înainte să o ucidă i-ar fi cerut să-i restituie o anumită sumă. Pentru că nu avea încredere în ea, i-a confiscat cartea de identitate pe care i-a restituit-o surorii acesteia după crimă. Spre deosebire de alte dăți în care se interesa de Mirela, de data asta nu a dorit să știe nimic de ea și i-a dat buletinul învelit într-un șervețel.


Mai mult, după ce a dezmembrat cadavrul și l-a aruncat pe un câmp din Dâmbovița, bărbatul și-a schimbat cartela telefonică. Spera că anchetatorii nu vor afla că a sunat-o în ziua crimei și nu vor vedea mesajele pe care i le-a trimis. În plus, medicii legiști spun că după ce a ucis-o, a și desfigurat-o astfel încât să nu fie recunoscută.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4586 secunde