De ce folosirea dronelor este importantă pentru promovarea litoralului

286
1
De ce folosirea dronelor este importantă pentru promovarea litoralului - decefolosiredroneloresteimportan-1392310531.jpg

Articole de la același autor

Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (FAPT) a anunțai, ieri, că susține și se implică în demersul inițiat de Asociația Producătorilor de Filme și Fotografie Aeriană, pentru revizuirea Ordinului cu nr. 8/2014, emis de Ministerul Transporturilor, care îngrădește preluarea imaginilor de joasă altitudine și utilizarea dronelor. 
"Salut comunicatul emis de către Ministerul Transporturilor, prin care se anunță decizia de revizuire a Ordinului nr. 8/2014. Avem nevoie de imagini filmate aerian, la joasă altitudine, pentru a surprinde și a promova în lume o altă perspectivă asupra țării noastre", a precizat Corina Martin, președintele FAPT și al Asociației de Promovare Litoral - Delta Dunării. 
Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a decis să ceară reanalizarea Ordinului 8 din ianuarie 2014 privind stabilirea condițiilor de operare în spațiul aerian național a aeronavelor civile monitorizate fără pilot la bord. Astfel, având în vedere numeroasele sesizări primite de la cluburi de aeromodelism și alți profesioniști care utilizează aparate de zbor fără pilot, cu greutate mică, în scopuri comerciale (filmări) ministrul Transporturilor a cerut de la experții și responsabilii din minister soluții la problemele ridicate de aceștia.
Prin urmare, subsecretarul de stat Constantin Matei, coordonator pe domeniul aviației, va iniția o serie de discuții cu reprezentanți ai acestor asociații, pentru a asculta punctele lor de vedere și a analiza consecințele ordinului asupra activității de aeromodelism. 


Comentează știrea

st3fun
14 februarie 2014
drone

:)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5947 secunde