DE GROAZĂ! Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis

164
DE GROAZĂ! Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis - crima-1520155106.jpg
O nouă crimă petrecută week-end-ul acesta a șocat întreaga țară. Un infirmier de la secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina a ucis, azi-noapte, o asistentă, după care s-a sinucis. Potrivit anchetatorilor, cei doi aveau o relație personală și motivul ar fi de această natură. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că va trimite o echipă de verificare la Spitalul din Slatina. "Am discutat cu managerul instituției care m-a asigurat că actul medical nu va avea de suferit, că pacientii au fost izolați în acele momente și nu au aflat prea multe" a declarat aceasta. Ea a mai spus că speră ca primele rezultate ale verificărilor să le aibă până diseară.


Surse apropiate anchetei au declarat că cei doi angajați ai spitalului, asistenta în vârstă de 45 de ani și infirmierul în vârstă de 54 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărțiți.


Sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30, femeia a intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbat. Cei doi ar fi blocat ușa cu un pat, iar mai târziu colegii lor au auzit țipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la ușă, nu li s-a deschis, astfel că au chemat pompierii ca să o deblocheze. Au spart ușa și au găsit-o pe femeie cu șapte lovituri de cuțit în spate și trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar și cu o plagă în zona gâtului. Aceleași surse declară că primele indicii duc la concluzia că infirmierul a ucis asistenta, după care s-a sinucis.


"Polițiștii au fost sesizați de lucrători din cadrul Secției de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat și femeie. S-a deplasat la fața locului echipa operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.
Personalul medical care a asistat la incident a fost trimis acasă de conducerea spitalului. "Din punct de vedere al organizării spitalului, am dispus toate măsurile pentru înlocuirea întregului personal de pe tura respectivă pentru că oamenii erau traumatizați de imaginile pe care le-au văzut, astfel încât actul medical să se desfășoare în continuare așa cum trebuie", a declarat conducerea unității sanitare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8563 secunde