Decizie în cazul tinerilor care au bătut cu bestialitate un bătrân

314
2
Decizie în cazul tinerilor care au bătut cu bestialitate un bătrân - batran9574330020050100-1523008607.jpg

Articole recomandate

Tinerii care au bătut cu bestialitate un bătrân până l-au băgat în spital, în Brașov, rămân după gratii. Magistrații le-au respins cererile de eliberare, iar principalii suspecți își vor petrece sărbătorile pascale în arest. De altfel și batranul rupt în bataie își va petrece Pastele în spital.


Agresorii au fost arestați preventiv pe 1 aprilie.

"Agresiunea a avut loc în jurul orei 2.40, în pasajul Rainbow din municipiul Brașov. Doi tineri, unul de 18 ani din județul Botoșani, iar celălalt de 23 ani, din județul Buzău, au agresat un bărbat de 66 ani din județul Vrancea. Cei trei se cunoșteau anterior și ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi au fost surprinși de agentul unei societăți de pază. Au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Ei sunt cercetati sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul a suferit vătămări pentru a căror vindecare personalul medical a apreciat că ar fi necesare 16 - 18 zile de îngrijiri medicale", a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Anchetatorii au luat în calcul și schimbarea încadrării juridice a faptei, scrie realitatea.net




Comentează știrea

eu
6 aprilie 2018
tentativa

tentativa de omor aici , cum sa ii dai ma la batranul ala atatea picioare in gura si in cap ? nenorocitule

Dan
6 aprilie 2018
Atat de tineri si deja CRIMINALI.

Trebuiesc condamnati si batuti la fel, dar in pielea goala pe o tribuna in piata mare cu transmsie pe ecrane mari "PUBLIC VIEWING" si Eurovision.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9365 secunde