Decizie șoc a judecătorilor / Dumitru Moinescu a fost condamnat la închisoare!

1621
4
Decizie șoc a judecătorilor / Dumitru Moinescu a fost condamnat la închisoare! - medgidiaprimardumitrumoinescu02-1317988352.jpg
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus condamnarea la pedeapsa de șase luni de închisoare cu suspendare condiționată a fostului primar de la Medgidia, Dumitru Moinescu, pentru comiterea infracțiunii de favorizarea infractorului, după ce instanțele anterioare, respectiv Judecătoria Medgidia și Tribunalul Constanța, l-au achitat. Judecătorii au stabilit un termen de încercare pentru acesta de doi ani și jumătate. Sentința este definitivă.


Comentează știrea

emy
7 octombrie 2011
?????

Ce au vrut PSD-istii si PNL-istii s-a rezolvat.Dar oare, stau si ma intreb: judecatorii de la Medgidia si cei de la Tribunalul Constanta au dat ACHITARE ....care dintre judecatori au actionat in spiritul LEGII ??? Deci cei de la medgidia si constanta au judecat INCORECT ????? Atunci sa plece si sa ne lase in pace.

Cristian
7 octombrie 2011
Primarului Moinescu

Noi medgidienii suntem convinsi ca lucrurile nu vor ramane asa, si ca domnul Moinescu v-a trece peste aceste momente.Acest dosar este unul politic,multi isi doresc ca domnul Moinescu sa dispara din peisaj.Capul sus domnule Moinescu medgidienii va sunt alaturi,cu totii stim ca sunteti nevinovat!!!

medgidian
7 octombrie 2011
justitie ???dreptate????

Extraordinar!!!!! Sa mai ai incredere in justitia romana? Ce voiati d-lor judecatori PSD-isti,sa-i lase pe nebunii aia sa se omoare iar noi cetatenii care locuim in centru sau cei care treceau atunci pe langa discoteca sa fie omorati de nenorocitii aia? Mie mi se pare corect ca un primar sa se implice absolut orice. Aveti cale libera acum iordachenilor la praduirea Medgidiei.Nu-i problema,sigur,adevarul va iesi la iveala. LA CEDO d-le Moinescu !!!! Acolo trebuie sa mergeti si sa cereti si daune materiale.

bastinas
10 iunie 2012
cel mai mare infractor

Cel mai mare hot si mincinos,un om fara bun simt ,care a furat mult din banii publici,de la termopanele de la scoli,sensul giratoriu de la peny si apa de la valea dacilor. Daca vine curtea de conturi si ia toate cheltuielile din 2004-2008 cred ca descopera prejudicii de peste 200000 lei

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cine este "Regele aplauzelor"
Pagina a fost generata in 0.2433 secunde