Concurs Demisie din Jandarmeria Constanța pentru trafic de droguri

564

Articole de la același autor

După ce, în urmă cu două zile, subofițerul Gabriel Ichimuță, angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, a recunoscut în fața judecătorilor comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în țară în mod ilicit de droguri de risc și deținere în mod ilicit de droguri de risc, el și-a dat demisia din rândul jandarmilor. Alături de ceilalți complici ai săi, Ichimuță a recurs la prevederile Micii Reforme în Justiție, astfel că, pentru reducere cu o treime a pedepsei a decis să recunoască fapta. Magistrații urmează să emită sentința în ceea ce-l privește la data de 7 martie.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ, maior Sorin Trancă, Ichimuță, "conform prevederilor legale, pe durata desfășurării cercetărilor acesta a fost pus la dispoziție, nu a încasat sporuri salariale, nu a avut drept să dețină armament și muniție și nu a mai primit însărcinări operative".
Fostul jandarm a fost trimis în judecată, alături de Liviu Amoximoaie, Daniel Melie și Florin Filip, pentru implicare în trafic cu aproape două kilograme de droguri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9481 secunde