DEMITERI PE BANDĂ RULANTĂ! Făgădău dă afară șefii din Primăria Constanța

9800
9
DEMITERI PE BANDĂ RULANTĂ! Făgădău dă afară șefii din Primăria Constanța - decebalfagadauapreluat5142841818-1467030742.jpg
Decebal Făgădău îi schimbă din funcții pe șefii Direcțiilor și Serviciilor din cadrul Primăriei Constanța. După ce șeful Poliției Locale, Daniel Bratu și adjunctul acestuia, Ionuț Pripiși au fost puși pe liber, primarul Constanței a anunțat că Liviu Pătrașcu, șeful Serviciului de Transport Local și Organizare Evenimente a fost demis. Alături de el, Mădălina Laciu, directorul Direcției Servicii Publice, Aurora Trașcă, șefa Direcției Gospodărire Comunală și Sânziana Ene, șefa Serviciului Agenți Economici au fost, de asemenea, puși pe liber.    





Comentează știrea

Teo
27 iunie 2016
Demiteri

Mesajul lui Fagadau in campanie a fost ca daca altul decat el ar veni primar va schimba toti sefii din primarie. Ei uite ca nu e asa, si e doar inceputul!

Geo
27 iunie 2016
Se poate și mai rău.

Stil pur PSDist. Se aduc oameni care au fost în campanie cu cel ales.

titi
27 iunie 2016
prin examen

speram sa fie sefi competenti si interesati nu numai de salariu!

Cetatean apolitic
27 iunie 2016
Felicitari

Domnule Primar, desi nu v-am votat, va urez succes! Sunteti si Primarul meu pentru urmatorii 4 ani. Poate nu ar fi rau sa analizati si echipa de la scoala unde invata copilul dumneavoastra. Ar inchide un capitol foarte controversat din istoria acestei scoli, candva de renume. Ati putea-o face chiar si din calitatea de parinte, asta daca nu cumva intentionati sa mutati copilul la alta scoala!

POATE E DE BINE
27 iunie 2016
CU PROFESIONISTI

Stim ca pana acum tot PSD a fost la conducere de ani buni ( mai stie cineva de cand a iesit Mazare pentru prima data? ) Macar de-ar fi de acum inainte numirile pe criterii de profesionalism si corectitudine si nu pe cumetrii politice sau de interese comune de afaceri. Atunci sigur Stan de la 28 nu ar mai ramane nicio zi! AFARA CU STAN!

Peter
27 iunie 2016
subtire...de vara !

mai sunt ...mai sunt...mai cautati d-le Fagadau ..,!!!

rugaminte
27 iunie 2016
Demitere Merla

Dar pe Merla Ani de ce nu o dati afara? E o javra si se poarta ca si cum Constanta ar fi mosia ei.

Cetatean
27 iunie 2016
Merla

Chiar asa, domnule primar! V-am votat sperand ca faceti schimbari! Inceputul e bun! Bravo! Asteptam sa o dati afara si pe KGB-ista de Merla Ani Viorica!

Fagadau reload
5 iulie 2016
abur..

Da si el afara pe cei care nu il au la mana cu ceva...Asa cum se intampla pe la noi.

Pagina a fost generata in 0.4729 secunde