Depistat la volan, fără permis de conducere

134
Depistat la volan, fără permis de conducere - 1-1567150746.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere.

În data de 29 august a.c., în jurul orei 17.00, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea-I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Vădeni - jud. Galați, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român, C.V., în vârstă de 19 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.


Cu ocazia efectuării controlului, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1134 secunde