DEPUTAT PSD, ÎN STARE CRITICĂ DUPĂ ACCIDENT. MEDICII I-AU AMPUTAT UN PICIOR!

1003
DEPUTAT PSD, ÎN STARE CRITICĂ DUPĂ ACCIDENT. MEDICII I-AU AMPUTAT UN PICIOR! - 646x40460500200-1511771900.jpg

Articole recomandate

Deputatul PSD Radu Vasilică va rămâne mutilat pe viață după cumplitul accident rutier în care a fost implicat.  


Rănit grav, sâmbătă seara, într-un accident de motocicletă, Radu Vasilică a fost transportat de la Spitalul din Pitești, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, acesta având fracturi multiple.

Medicii de la Spitalul Floreasca au fost nevoiți să-i amputeze un picior, informează Adevărul. Radu Vasilică, în vârstă de 41 de ani, este în comă. Starea sa este în continuare critică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Pitești, Marius Pascu, a declarat, sâmbătă seara, că deputatul rănit a suferit multiple traumatisme. "Are fracturi la mâini, picioare, bazin, dar este stabil. A fost transportat la Spitalul Floreasca", a declarat Pascu. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul de pe DN 73, din județul Argeș.

"Cert este că avut loc coliziune între un motociclist și un autoturism. Colegii mei sunt la fața locului și au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir. Potrivit unor surse judiciare deputatul, aflat pe motocicletă, s-a lovit de un autoturism aflat în mișcare, dar și de o mașina parcată și un stâlp aflat pe marginea drumului, însă deocamdată nu se cunoaște exact ce s-a întâmplat, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Eveniment : A MURIT ACTRIȚA CRISTINA STAMATE
Pagina a fost generata in 0.8954 secunde