Deschiderea anului de instrucție 2014

105
Deschiderea anului de instrucție 2014 - militariromaniafganistan-1389179583.jpg

Articole de la același autor

Anul de instrucție 2014 a fost deschis oficial miercuri în toate unitățile militare ale Ministerului Apărării Naționale. În cadrul activității organizate la nivelul Statului Major General, generalul-locotenent Ștefan Dănilă, șeful SMG, a precizat că principala caracteristică a acestui an de instrucție este adaptabilitatea. 


"Programele de instrucție trebuie adaptate procesului de transformare, în funcție de locul unității militare în Planul-cadru de restructurare, în funcție de misiune și resurse dar, mai ales, se impune a fi adaptate, cu toate învățămintele trase până acum, la actualul statut al militarilor, cel de profesioniști, diferit de cel al militarilor în termen", a spus șeful SMG. Totodată, generalul-locotenent Dănilă a pus accent pe calitatea instrucției, care trebuie să completeze educația prin formarea deprinderilor necesare luptătorului modern. 


"Evaluarea structurilor se face deja conform standardelor NATO. Trebuie să păstrăm exigența utilizată pentru evaluarea forțelor destinate teatrului de operații Afganistan", a concluzionat șeful SMG.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PSD trebuie să câștige tot în 2014"
Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Economie : Noi biruri în 2014
Pagina a fost generata in 0.7342 secunde