DESCINDERI CU MASCAȚI în casele unor angajați din PRIMĂRIA CONSTANȚA

3698
17

Articole de la același autor

Procurori DNA, însoțiți de mai multe mașini de mascați, au descins în această dimineață la locuințele unor angajați din Primăria Constanța. Se pare că vizați ar fi directorii de la Urbanism din cadrul Primăriei. Perchezițiile sunt legate de dosarul în care edilul Radu Mazăre este acuzat de mită.


UPDATE: Mascații și procurorii DNA descind pe Aleea Muzicii din municipiul Constanța, la nr. 17. Sunt vizate două imobile, dintre care unul aparține societății comerciale Stan Creative Studio, iar celălalt se pare că aparține arhitectului șef Elena Luiza Tănase, din cadrul Primăriei Constanța - Direcția de Urbanism.


UPDATE: Iată ce spun procurorii DNA referitor la perchezițiile efectuate în această dimineață: "Ca urmare a autorizării de către instanța competentă, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție  efectuează percheziții domiciliare în trei locații situate în municipiul Constanța, niciuna dintre locații nefiind sediul vreunei instituții publice.


Perchezițiile au fost efectuate în cauza penală în care MAZĂRE RADU ȘTEFAN, MAZĂRE ALEXANDRU și MORGENSTERN AVRAHAM sunt cercetați pentru fapte de corupție. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare".


Vom reveni cu amănunte!




Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Yo
22 aprilie 2014
Cine nu stie?

Orice persoana care a avut de a face vreodata cu primaria stie cat de mare si periculoasa e caracatitza mazare!!! De mirat e faptul ca pana acum nu sa intamplat nimic concret!

Mociu C
22 aprilie 2014
Mafiotii legionari Mazare si Constantinescu sunt foarte aproape de Poarte Alba. Urmeaza Zdreanta Scupra

Sperăm ca presa sa ne faca o surpriza placuta cit de curind si sa ne anunte ca Sorcova Drogata si Porcul Vesnic Beat sunt dupa gratii. Ca om care lucrez in domeniu afirm ca pretul apei este exorbitant raportat la pretul care ar trebui sa iasa dintr-un calcul normal. Zilele trecute, Sorcova Drogata l-a scos la inaintare pe sclerozatul Stroe pt. a mai potoli spiritele in privinta acestei atrocitati care se exercita impotriva tuturor constantenilor, dar puslamaua asta batrina nu a reusit altceva decit sa debiteze imbecilitati. O alta situatie extrem de grava e in Ovidiu unde sluga umila a celor doua lepre, Zdreanta Scupra, nu numai ca nu face nimic bun pentru Ovidiu, dar pot spune ca tot ce face este impotriva locuitorilor orasului Ovidiu. Infractiunile lui Zdreanta Scupra sunt posibile si pt. ca politia Ovidiu este o politie formata din incompetenti, șpăgari si indolenti. In realitate ei nu sunt politie ci o rusine. Ei sunt subordonati in totalitate gruparii infractionale Scupra-Fane tiganu-Hanganu. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale, un om care sa puna ordine in oras. Si ordinea trebuie sa inceapa cu aceata politie corupta.

Putin
22 aprilie 2014
Corupția s-a generalizat

În oraș și-n primărie Firul cinstei s-a-ntrerupt, Căci sunt, după cum se scrie, Toți o apă... și-un corupt.

eu
22 aprilie 2014
pt. MOCIU C

Nu am inteles unde locuiesti tu !!in constanta sau Ovidiu ,s-au intre ;daca te ducea mintea poate erai tu PRIMAR laOVIDIU? VAD CA LE STII PE TOATE.

STAN creative studio
22 aprilie 2014
stan creative studio

in primul rand , cladirea nu ne apartine , si avem un spatiu inchiriat pentru studio foto, iar nu noi am fost vizati, asa ca daca apare un banner nu inseamna ca cladirea ne apartine sau suntem si noi actori :)

aura
22 aprilie 2014
vise plcute

aveti grije dupa ce va sculati din somnul vostru dulce sa nu incurcati visele cu realitatea ,,nu de alta da mazare e iubit de mii de constanteni la fel si constantinescu sa-i dea dumnezeu sanatate ca,,,,nu mor caii cand vor cainii ,,vad ca cei de la cuget posteaza numai comentariile cre ii defaimeaza pe amandoi da ,,,acestia stati linistiti sunt minoritari ,,

raspuns
22 aprilie 2014
pt. eu

mociu costel locuieste in ovidiu si vrea cu disperare sa ajunga primar. si-a pus drapelul deasupra usii de la intrare ca sa arate cit de patriot este. din cauza asta vorbeste mereu de "drapelul patriei". in tinerete cumpara cu frasu la atlas o sticla cu bere si o beau impreuna, iar acum viseaza sa ajunga primar.

hermes classic bag
18 mai 2014
hermes classic bag

hermes shop 80335 Stiri Eveniment : DESCINDERI CU MASCAȚI în casele unor angajați din PRIMĂRIA CONSTANȚA | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes classic bag http://vasa-bygg.se/hermes-italien-hermes-classic-bag-4465.aspx

purple hermes bags
19 mai 2014
purple hermes bags

hermes paket sperrgut preis Stiri Eveniment : DESCINDERI CU MASCAȚI în casele unor angajați din PRIMĂRIA CONSTANȚA | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online purple hermes bags http://www.jpkservice.fi/purple-hermes-bags-dark-gray-hermes-handbags-1540.aspx

MBT Ba mbt shoes discontinued styles rabara Shoes
1 iunie 2014
MBT Ba mbt shoes discontinued styles rabara Shoes

mbt shoes facebook Stiri Eveniment : DESCINDERI CU MASCAȚI în casele unor angajați din PRIMĂRIA CONSTANȚA | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Ba mbt shoes discontinued styles rabara Shoes http://www.xunhuanet.com/mbt-shoes/mbt-shoes-women-sale.asp

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5396 secunde