Descinderi cu mascați, la Constanța. În vizor, traficanți de droguri

1317
Descinderi cu mascați, la Constanța. În vizor, traficanți de droguri - descinderi-1446141077.jpg

Articole de la același autor

Acțiune de amploare, ieri dimineață, la Constanța. Cu noaptea în cap, ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu mascații, au descins  în mai multe locații din județul Constanța. 


Acțiunea oamenilor le-gii s-a desfășurat pe raza municipiului Constanța, dar și în Mangalia, Nă-vodari, Eforie Nord și Eforie Sud. Ofițerii BCCO au acționat pentru destructurarea unei grupări care se ocupă cu traficul de droguri. Anchetatorii au perche-ziționat 51 de imobile în care locuiau suspecții. 


În urma descinderilor, peste 40 de persoane au fost escortate la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Constanța, pentru audieri. 


"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, mai multe persoane au constituit pe raza județului Constanța o rețea de distribuție de droguri de risc, respectiv cannabis. 


Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", se arată într-un comunicat remis de DIICOT. 


Potrivit anchetatorilor, o parte din suspecți sunt consumatori, iar o parte distribuiau drogurile pe raza municipiului Constanța. 


La încheierea ediției, audierile erau în plină desfășurare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Medic arestat pentru luare de mită!
Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Elena Udrea, la DNA
Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Pagina a fost generata in 1.3657 secunde