Descinderi cu mascați, la traficanți de droguri din Constanța

403
3
Descinderi cu mascați, la traficanți de droguri din Constanța - descinderi-1445167118.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au organizat, joi, o amplă acțiune pe raza județului Constanța. Cu noaptea-n cap, mascații au descins în 18 locații din Constanța și Năvodari unde aveau informații că locuiesc mai multe persoane care se ocupă cu traficul de droguri.


"Acțiunea a vizat mai multe persoane din Constanța, care, în perioada iulie-octombrie 2015, s-ar fi implicat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive (etnobotanice)", spun oamenii legii.


Întreaga activitate s-a desfășurat împreună cu ofițerii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. 


În urma descinderilor, anchetatorii au luat pe sus 15 persoane care au fost escortate la sediul DIICOT pentru a da declarații. De asemenea, anchetatorii au descoperit în locuințele percheziționate 12 grame de substanță vegetală, 40 de grame de substanță pulverulentă, un cântar electronic, dar și alte dispozitive pentru prepararea, porționarea și consumul drogurilor. 


Întreaga cantitate a fost supusă unor teste în laborator și s-a stabilit că substanțele vegetale și pulverulente fac parte din categoria drogurilor de risc, respectiv cannabis și alpha pvp, fiind identificate și alte substanțe noi cu proprietăți psihoactive. 


În urma audierilor, anchetatorii au început urmărirea penală pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive față de șase persoane. 


Totodată, anchetatorii au decis reținerea a trei dintre persoane pentru o perioadă de 24 de ore. Acestea au fost prezentate ma-gistraților constănțeni cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

adevar
17 octombrie 2015
adevar

Sa sechestrati straine si sa le abuzati este crima

adevar
17 octombrie 2015
adevar

Sa sechestrati straine si sa le abuzati este crima

adevar
17 octombrie 2015
adevar

Politisti romani vin la noi sa cersesca alcool sa isi insele nevestele conduc, conduc masini imbatati. Cum suporta romancele sa spele lengeriile intime la soti care in ficare zi le inseala. Cum suporta presedentie romana politisti imbatati la volan,nici un roman nu respecta semnele de circulatie rutier. Daca vrei sa depui plangere la politie politisti spun sa suni la presedentia romana . Sa iti iei romani si sa nu iasa din Romania . Au venit romani sa vorbeasca cu mine l-am spus ca nu doresc sa vorbesc cu ei daca in republica lor nu pot sa depun plangere.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.113 secunde