Descinderi la spital! Mai mulți angajați, suspectați de internări fictive și decontări ilegale de operații

278
Descinderi la spital! Mai mulți angajați, suspectați de internări fictive și decontări ilegale de operații - abb21ec98ead4a375390b3bbe002d81b-1575467829.jpg

Articole recomandate

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au descins miercuri la Spitalul Județean Ilfov. Este vorba despre un dosar de fraudă informatică, delapidare și fals intelectual. Șapte medici și angajați ai spitalului sunt vizați de anchetă, fiind suspectați de internări fictive și decontări ilegale de operații. Toți urmează să fie duși la audieri la sediul Poliției Capitalei, scrie romaniatv.net


Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au desfășurat, miercuri, o percheziție la Spitalul Județean Ilfov într-un dosar în care se fac cercetări pentru fraudă informatică, delapidare și fals intelectual.

Potrivit Poliției Capitalei, ancheta a fost declanșată în urmă cu două luni, atunci când polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale București s-au sesizat din oficiu despre faptul că angajați ai spitalului ar fi întocmit documente medicale fictive pentru pacienți, iar serviciile le-ar fi decontat ulterior la o casă de asigurare de sănătate.


Sumele de bani rezultate ar fi fost însușite de persoanele suspectate. Persoanele implicate vor fi aduse la sediul Poliției Capitalei pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fraudă informatică, delapidare și fals intelectual.

Potrivit unor surse, descinderile procurorilor au avut loc la Secția de Ginecologie a Spitalului Județean Ilfov. Mai mulți medici și angajați ai spitalului sunt acuzați că inventau fișe de internare și operații pe care le decontau în mod fraudulos la Casa de Sănătate a Județului Ilfov. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1189 secunde