DESCOPERIRE BOMBĂ a anchetatorilor, în cazul dublei crime din Iaşi!

867
DESCOPERIRE BOMBĂ a anchetatorilor, în cazul dublei crime din Iaşi! - suspectulprincipalalcrimeidinias-1645439270.jpg

Articole de la același autor

Anchetatorii din Iași au descoperit ADN-ul studentului Sami El Bourkadi pe unul dintre sutienele victimei Ioana Vanesa Burlacu. Sutienul s-ar fi aflat într-un dulap cu lenjerie intimă de la etajul I al vilei din Moara de Vânt, scrie stiripesurse.ro

Surse judiciare au declarat pentru bzi.ro că rezultatele analizelor ADN au venit recent de la București. Printre aceste rezultate s-a regăsit și unul de pe un sutien al tinerei Ioana Vanesa Burlacu, iubita celeilalte victime, Youssef Jnyiah. Sutienul s-ar fi aflat la etajul I al vilei din Moara de Vânt. Acolo exista un dulap, iar, într-un sertar, se aflau mai multe articole de lenjerie intimă ale tinerei.

Se presupune că studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi ar fi urcat la etajul I al vilei din Moara de Vânt pentru a căuta un articol de îmbrăcăminte.

Nu este exclusă nici varianta ca acesta să fi căutat un articol de îmbrăcăminte din care să-și fi făcut un bandaj, având în vedere că era rănit la o mână.

„Eu nu știu cum a ajuns acea urmă acolo. Nu exclud ca studentul marocan Youssef Jnyiah să fi căutat un bandaj pentru clientul meu și, astfel, să fi ajuns urma ADN acolo”, a precizat avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă în instanță pe studentul Ahmed Sami El Bourkadi.

Oamenii legii vor să lămurească și misterul pantofilor Armani de mărimea 44, descoperiți în vila din Moara de Vânt, al căror posesor nu a fost identificat încă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.326 secunde