DEȘEURI LA EXPORT! Patru containere cu 110 tone de cauciuc, trimise în Thailanda!

390
DEȘEURI LA EXPORT! Patru containere cu 110 tone de cauciuc, trimise în Thailanda! - 1623330361446130117s4-1624003893.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au depistat mai multe containere ce conțineau 110 tone de deşeuri (cauciuc), care urmau sa fie exportate în Thailanda.

Joi, 17 iunie, în urma unor activități informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța, au descoperit patru containere cu cauciuc nevulcanizat, care urmau sa fie exportate în Thailanda, de o firmă de pe raza judeţului Olt care efectua activități de export.

În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat că în containere se aflau încărcate de fapt 110 tone de deşeuri de cauciuc, marfă care nu corespunde cu datele declarate și cuprinse în documentele folosite la autoritatea vamală.

În acest sens, a fost luată măsura nepermiterii efectuării exportului și returnare la societatea exportatoare din România, de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa, deoarece mărfurile sunt deșeuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2078 secunde