DETALII INCREDIBILE după SINUCIDEREA lui MARIUS URSOI. Ce a făcut în ultimele clipe de viață

6509
5
DETALII INCREDIBILE după SINUCIDEREA lui MARIUS URSOI. Ce a făcut în ultimele clipe de viață - 618349841-1474454808.jpg

Articole recomandate

Ieri seară, Iulian Marius Ursoi și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de un copac aflat în spatele casei, în localitatea Eforie Nord. 


Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi fost găsit de un vecin, care a alertat autoritățile prin 112. Acesta l-a găsit pe Ursoi îmbrăcat la 4 ace, într-un costum. 


Mai mult decât atât, fostul campion la kickboxing și-a premeditat fapta și a fost extrem de lucid când a comis suicidul. În casă era curățenie și toate lucrurile erau în ordine. Înainte de a-și pune capăt zilelor, Iulian Ursoi a aprins o candelă și s-a rugat la Dumnezeu. 


"Polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani s-ar fi sinucis. Colegii noștri, deplasați operativ la fața locului, au efectuat cercetările de rigoare. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă, iar sub coordonarea procurorului de caz, vor fi luate măsurile legale", a declarat subinspector Alexandra Crețu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. Tot anchetatorii sunt cei care infirmă varianta vreunui bilet de adio lăsat de Iulian Ursoi.























Comentează știrea

RELU MORCOVELU
21 septembrie 2016
URSOI

PACAT DE VIATA PIERDUTA, DATA DE DUMNEZEU! DAR ,CRED, CA NU A AVUT CINE SA-I SA SPUNA CA DE SMECHERI SUNT PLINE PUSCARIILE SI MAI ALES C I M I T I R E L E....!

Murphy
21 septembrie 2016
Pentru cei care m-au atacat in Replica de Cta

Pentru cei ce ma muska de kur, eu nu l-am cunoscut in viata mea pe acest domn Ursoi, dar v-am spus si eu asa, ca simplu cetatean, ce aveti cu el ma ? Lasati-l in pace si nu mai comentati la adresa unui mort, trebuia sa i le spuneti in fata cand traia, nu, in urma razboiului, multi eroi s-arata ! Deci, draga Replica, pentru deontologia ta profesionala, dati inregistrarea video lasata de Ursoi, daca o aveti desigur ! Comentariul meu din Replica de Constanta : Nu o fi fost usa de biserica, dar, parca e pacat sa vorbesti urat despre un om care nu a mai suportat lumea asta corupta, politicienii, justitiarii, tehnocratii. Dumnezeu sa-l odihneasca daca a ales sa plece intr-o alta lume, la loc luminos, la loc cu verdeata ! Doamne fa-i pe toti sa taca, macar acum sa-i respecte moartea, totusi a fost campion al Romaniei.De ce nu ne dati inregistrarea video ? Poate ne transmite un mesaj important.

eugen
21 septembrie 2016
haha

Mda, a fost campion la batut oameni nevinovati. Daca o exista ceva pe alta lume ma indoiesc ca e prea multa lumina acolo unde e.

Răspuns la: Pentru cei care m-au atacat in Replica de Cta
Adăugat de : Murphy, 21 septembrie 2016
Pentru cei ce ma muska de kur, eu nu l-am cunoscut in viata mea pe acest domn Ursoi, dar v-am spus si eu asa, ca simplu cetatean, ce aveti cu el ma ?...
Murphy@Eugen
21 septembrie 2016
Te indoiesti de lumina de dincolo de viata ?

Eugene draga, campion a fost sigur http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/sport/multiplul-campion-iulian-ursoi-debuteaza-vineri-in-k1.html Eugene, ma gandesc ca e bine totusi ca a murit pentru ca, daca ar fi citit ce-ai scris tu aici, ti-ar fi dat multa lumina in mekla ta neluminata. A fost multiplu campion mondial, ai inteles tu, multiplu campion mondial ! Dumnezeul tau e Satana, go,go,go !

Răspuns la: haha
Adăugat de : eugen, 21 septembrie 2016
Mda, a fost campion la batut oameni nevinovati. Daca o exista ceva pe alta lume ma indoiesc ca e prea multa lumina acolo unde e.
Jackass
22 septembrie 2016
Da, bah, Murphy!

A fost campion de "mai-tai" c-asa scrie in Ziua de Constanta! Daca ai alte dovezi despre vreun titlu serios, baga mare!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0167 secunde