DETALII ȘOCANTE DIN CAZUL PEDOFILULUI DE LA CONSTANȚA

1557
DETALII ȘOCANTE DIN CAZUL PEDOFILULUI DE LA CONSTANȚA - untitled-1484826724.jpg

Articole de la același autor

Anchetatorii spun că Eduard Andrei Crăciun l-a determinat pe minorul George Cătălin B., în repetate rânduri, între luna iulie 2011 și octombrie 2012, să îl masturbeze în timp ce vizionau filme porno în domiciliul educatorului. Minorul era plătit cu diferite sume de bani, iar copilul venea în locuința lui Eduard Andrei Crăciun cu acceptul mamei sale și al conducerii Centrului de plasament "Micul Rotterdam". 




George Cătălin B., pe parcursul anului 2016, a cerut și primit diferite sume de bani, haine, telefon mobil, consolă xBox, jocuri și chiar țigări, din partea lui Eduard Crăciun, pentru a nu spune ce s-a întâmplat în locuința sa. 




Dorel Manea, judecat în stare de arest la domiciliu pentru tentativă de omor, i-a oferit minorului, în perioada octombrie 2016 – ianuarie 2017, suma de 3.500 de lei și un telefon Samsung Galaxy S7 Edge, pentru a-l determina pe copil să-și schimbe declarația în calitate de persoană vătămată. Mai precis, Dorel Manea i-a cerut copilul să-și schimbe declarația dată, în sensul de a da declarații mincinoase cu privire la pretinse abuzuri sexuale comise asupra sa de către Eduard Andrei Crăciun și de a exagera împrejurările și modul în care au fost efectuate aceste activități. Toate acestea pentru a determina realizarea unei încadrări juridice, a presupuselor fapte comise de către educator, astfel încât să fie îndeplinite condițiile legale.


În același scop, prin aceleași mijloace și în aceeași perioadă, Dorel Manea a încercat să-i determine și alți doi indivizi să facă declarații mincinoase în cauză, în sensul prezentat anterior, propunere pe care aceștia au refuzat-o, formulând declarații în conformitate cu propriile convingeri, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4258 secunde