Deținuți evadați din penitenciar. Poliția îi caută și la această oră

201
Deținuți evadați din penitenciar. Poliția îi caută și la această oră - barbatdinbocicoiumarecondamnatla-1469689233.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați au evadat, miercuri, din Secția exterioară a Penitenciarului Timișoara, aflat în apropierea Centrului de Reeducare pentru Minori din Buziaș, fugarii fiind căutați de către polițiști și jandarmi. Primele indicii arată că cei doi deținuți au escaladat gardul de sârmă ghimpată al Secției exterioare a închisorii, potrivit News.ro. 


Potrivit polițiștilor, din primele date a reieșit că cei doi bărbați, Bogdan Gavril (25 de ani), din Sibiu, și Iulko Zoltan (37 de ani), din Arad, ar fi escaladat gardul de sârmă ghimpată al Secției exterioare a Penitenciarului Timișoara, care se află la Buziaș, unde deținuții au parte de un regim semi-deschis.

Gardienii au pornit în căutarea fugarilor, iar acestora li s-au alăturat echipaje de la Poliție și Jandarmi care îi caută pe cei doi în pădurile din zona Buziaș - Lugoj.

Primele indicii arată că cei doi fugari s-ar fi îndreptat spre gara CFR din satul Căpăt, județul Timiș. Unul dintre cei doi fugari ispășea o pedeapsă pentru furt, iar celălalt era în ultimele săptămâni dintr-o pedeapsă pentru omor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2016
Stire din Eveniment : DEȚINUT MORT ÎN PENITENCIAR
Pagina a fost generata in 1.0545 secunde