Deținutul evadat a fost prins de un polițist aflat în timpul liber

196
Deținutul evadat a fost prins de un polițist aflat în timpul liber - undetinutaevadatdelapenitenciaru-1556221367.jpg

Articole recomandate

Deținutul de la Penitenciarul Focșani care a evadat, joi, în timp ce se afla la un punct de lucru din localitatea Dumbrăvița, a fost prins de un polițist aflat în timpul liber. El a fost dus la Poliție pentru audieri.

Polițiștii din Vrancea au anunțat, joi seară, că deținutul care a evadat a fost prins de un polițist aflat în timpul liber, potrivit News.ro.

Agentul și-a chemat imediat în ajutor colegii, iar un echipaj a ajuns și l-a transportat pe bărbat la sediul Poliției unde va fi audiat.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vrancea, Paula Enache, a declarat că deținutul urmează a fi transportat la Penitenciarul Focșani.

Conform unui comunicat remis de Penitenciarul Focșani, absența deținutului a fost observată, joi, în jurul orei 13.00, moment în care au fost dispuse măsuri precum instituirea de filtre și blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare.

Deținutul care a evadat se numește Constantin Ionuț Răzvan și are 25 de ani. El a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, fără antecedente penale. Bărbatul era clasificat în regim semideschis și lucra la Pepiniera Ocolului Silvic Focșani din localitatea Dumbrăvița.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8596 secunde