Deținutul evadat miercuri, prins cu focuri de armă

141
Deținutul evadat miercuri, prins cu focuri de armă - politia115233660391539771615-1573115857.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Argeș l-au prins, joi dimineața, pe deținutul care a reușit să evadeze dintr-o clinică medicală, sărind pe geam, acesta fiind găsit pe un câmp. Pentru prinderea bărbatului, oamenii legii au tras focuri de armă, fără a fi rănite persoane sau provocate pagube.


Reprezentanții Poliției Argeș au declarat că în urma căutărilor, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota l-au găsit pe bărbatul evadat pe un teren viran de pe raza localității Albota.

"Pentru prinderea acestuia a fost efectuat uz de armă, fără a fi rănite persoane sau provocate pagube", au declarat sursele citate. Bărbatul se află în custodia luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și va fi condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale care se impun.


Deținutul Ioniță Florin Cristian, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la 2 ani și 1 lună de închisoare pentru lovire sau alte violențe, a plecat miercuri de la un centru medical din Pitești, unde se afla pentru investigații de specialitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6613 secunde