Dezbaterile în dosarul "Miralen" vor reîncepe pe 21 octombrie

537
Dosarul "Miralen" s-a întors la Curtea de Apel Constanța, care, la dispoziția dată de Înalta Curte de Casație și Justiție, va trebui să rejudece apelul declarat de părți. Așadar, primul termen de judecată va fi 21 octombrie.
Amintim că, la începutul lunii aprilie 2009, după ce a stat mai bine de șase ani pe rolul primei instanțe, Tribunalul Constanța a decis condamnarea celor 11 persoane acuzate în dosarul "Miralen" la pedepse cuprinse între doi ani și șase luni și șase ani și opt luni de închisoare.
Mai exact, Elena Drăghici a fost condamnată la șase ani și patru luni de închisoare, Vasile Sponti - la șase ani și șase luni, Nicu Caracotă - la șase ani, Anton Caracotă - la cinci ani și opt luni, Marian Șeicaru - la cinci ani și opt luni, Samir Benoni Ciobanu - la șase ani și șase luni, Vasile Ungurianu - la trei ani și 10 luni, Ionel Ciocârlan - la cinci ani și opt luni, Vasile Saviuc - la șase ani, Nicolae Tararache - la doi ani și șase luni și Valentin Vasa - la șase ani și opt luni de închisoare.
Ei au fost acuzați că au derulat afaceri ilegale cu cantități masive de motorină furată din conducta "Petrotrans".
Instanța mai dispusese obligarea lor la plata a 7,2 miliarde de lei vechi către firma lichidatoare a "Petrotrans" Ploiești și confiscarea a peste 82 de miliarde de lei vechi rezultate din spălare de bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Septembrie 2010
Stire din Eveniment : Strivit sub roțile unui camion al Armatei
Pagina a fost generata in 1.9278 secunde