Dezvăluire șocantă despre polițistul fotografiat "dormind" în timpul serviciului. "ARE O TUMORĂ!"

1086
Dezvăluire șocantă despre polițistul fotografiat
Un polițist din Argeș a fost fotografiat de un cetățean într-o ipostază în care părea că doarme în mașina de serviciu. IPJ Argeș a reacționat după ce imaginea a fost distribuită pe o rețea de socializare și spune că agentului i s-a făcut rău, el fiind bolnav. 








Fotografia cu polițistul surprins în timp ce părea că doarme în mașina de serviciu a fost distribuită pe grupul de Facebook Info Trafic Argeș. "Obosit din cauza luptei cu infracționalitatea, acum 2 minute, în spatele la autogară", a scris bărbatul pe rețeaua de socializare.


Ca urmare a reacțiilor apărute pe rețeaua de socializare, după distribuirea fotografiei, IPJ Argeș a transmis, într-un comunicat de presă, că polițistului i s-a făcut rău după ce a ajuns pe teren, el fiind bolnav de cancer la rinichi.

"Dacă primiți această fotografie… să știți că, în urma verificărilor noastre, pentru a vă răspunde cu claritate eventualelor solicitări, am aflat următoarele: Colegul nostru lucrează în cadrul IPJ Argeș, a intrat în serviciu în această dimineață, iar în momentul în care a ajuns în teren i s-a făcut rău. Inițial colegul lui a vrut să-l ducă la spital, dar el a spus că poate își revine și ulterior, văzând că starea nu i se îmbunătățește a acceptat în cele din urmă. Polițistul este în evidențele medicului unității cu afecțiuni medicale (tumoră la rinichi), dar cu toate acestea insistă să-și facă serviciul", a transmis IPJ Argeș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9151 secunde