DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Criminala de la metrou a cerut să vadă actul de deces al victimei sale! Spune că o cunoștea "un pic"!

1044
1
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Criminala de la metrou a cerut să vadă actul de deces al victimei sale! Spune că o cunoștea

Articole recomandate

Avocata Magdalenei Șerban, criminala de la metrou, a declarat marți seară că femeia nu a crezut că victima sa, Alina Ciucu, a murit, la momentul audierilor.

Criminala de la metrou nu a crezut că victima ei a murit și a cerut să vadă un act de deces, a declarat avocata Magdalenei Șervan, marți seară, la A3. Aceasta a spus că Magdalena Șerban s-a recunoscut în înregistrările de pe camerele de luat vederi de la metrou, însă le-a spus anchetatorilor că imaginile sunt fabricate.

Întrebată dacă o cunoștea pe Alina Ciucu, tânăra pe care a aruncat-o în fața metroului, Magdalena Șerban a răspuns: "Un pic", a mai spus avocata criminalei de la metrou.

Avocata a mai precizat că Magdalena Șerban a vizualizat imaginile tentativei de crimă și imaginile crimei. Nu a plâns, ci "a avut o reacție de țipete, urlete, de neliniște. Ar fi vrut să se ridice de pe scaun și să plece".

Criminala de la metrou le-a mai spus anchetatorilor că a fost internată în spital, în perioada în care a fost în Spania, și că are acte medicale cu privire la boala sa.


Magdalena Șerban, individa care a îngrozit o țară întreagă cu atacurile barbare de la metrou, așteaptă ca medicii psihiatri să înceapă examinarea ei și să stabilească dacă a avut discernământ când a ucis. Conform procedurilor judiciare, asasina a fost pusă să-și dea acordul în scris pentru a putea fi expertizată psihiatric fie în închisoare, fie într-un spital din rețeaua civilă.

De aproape o săptămână, criminala de la metrou este închisă într-o celulă specială a spitalului Penitenciar Jilava, o cameră de protecție complet capitonată în care nu există mobilier cu colțuri, încăpere în care riscul de a se răni este zero. În acest spațiu, Magdalena Șerban așteaptă ca procedurile medicale prin care specialiștii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ să fie demarate, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Legi pesediste
20 decembrie 2017
legi de cacat

Dupa noile legi pesediste acest criminal este nevinovat.Femeia nici nu trebuia retinuta.Imaginile video nu sunt probe."Se poate intampla ca politita incompetenta sa nu-l identifice pe ucigas....Iatu ai putea fi tap ispasitor....." spune Dubluta Vasilescu intr-un vieoclip distribuit pe internet...Noaptea mintii la un partid de rahat...Mama voastra de pesedei hoti si idioti !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4663 secunde