Dezvăluiri incredibile / Polițistul mort în coloana lui Oprea AVEA PROBLEME CU ABS-UL: "I s-a răspuns că nu sunt piese"

1348
Dezvăluiri incredibile / Polițistul mort în coloana lui Oprea AVEA PROBLEME CU ABS-UL:

Articole recomandate

Mama polițistului mort, Bogdan Gigină, vine cu noi amănunte șocante. Ultima discuție a lui Bogdan cu familia a scos la iveală mari probleme pe care acesta le avea la locul de muncă. Polițistul care era în suita fostului vicepremier Gabriel Oprea a făcut dezvăluiri familiei înainte de a-și pierde viața, scrie romaniatv.net


"Cu două zile înainte de accident, Bogdan ne-a spus că are probleme cu ABS (Anti-Lock Brakes). Încercase să repare, dar i s-a răspuns că de fiecare dată că nu sunt piese. De cele mai multe ori, ei scoteau bani din buzunar să-și repare motorul sau mașina din dotare", a scris femeia pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.


De asemenea, tatăl polițistului Bogdan Gigină este dezamăgit că la zece luni de la cumplitul accident, în care fiul său și-a pierdut viața, dosarul este încă nefinalizat, iar ancheta trenează. 


Bărbatul a dezvăluit că în momentul în care a avut loc tragedia, fiul său lucra deja de 12 ore, deși programul de lucru trebuia să fie de opt ore. Mai mult, spune acesta, polițistul avea zile în care lucra și 18 ore, "doar pentru a fi deplasat oficialul român de la restaurant la toaleta proprie și retur ballroom".






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2235 secunde