X

DGA, la ceas aniversar. Ce își propun în continuare polițiștii

110
DGA, la ceas aniversar. Ce își propun în continuare polițiștii - dgalaceasaniversar-1401295685.jpg
Vineri, Direcția Generală Anticorupție sărbătorește nouă ani de la înființarea sa ca structură de poliție judiciară, specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

Cu prilejul zilei aniversare, DGA își reafirmă intoleranța asupra faptelor de corupție în rândul personalului ministerului și încurajează un comportament corect. În lupta împotriva corupției, în cei nouă ani de activitate, Direcția Generală Anticorupție s-a dezvoltat permanent, atât pe palierul activităților de prevenire cât și al celui de combatere a faptelor de corupție, consolidându-și rolul la nivel instituțional.

"Activitățile noastre au urmărit atât conștientizarea cetățenilor, cât și a personalului Ministerului Afacerilor Interne cu privire la riscurile implicării în fapte de corupție. În acest sens, îi încurajăm pe cetățeni, dar și pe colegii din structurile MAI care contribuie și susțin demersurile instituționale în lupta împotriva corupției, să ia atitudine împotriva faptelor de corupție și să sesizeze ori de câte ori este nevoie Direcția Generală Anticorupție la linia Tel - Verde anticorupție 0800.806.806", afirmă reprezentanții DGA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6049 secunde