"Din acest moment, Dragnea a devenit la propriu un pericol național" / Mesaj Sorin Ovidiu Vântu, din închisoare

302

Articole recomandate

Sorin Ovidiu Vântu transmite un mesaj extrem de dur din spatele gratiilor. Fostul mogul a transmis cuvinte grele la adresa premierului desemnat Mihai Tudose, dar și la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, adăugând că "din acest moment, a devenit la propriu un pericol național".


Reacția lui Vântu vine după ce Mihai Tudose a declarat miercuri că nu trebuie să fii economist la Ministerul Economiei, fiind suficient să înțelegi cum funcționează economia și să îi pui la treabă pe cei din subordine.


"Prin numirea noului premier, securiștii și-au asumat public supremația, lui Dragnea nemairămânându-i altceva mai bun de făcut decât niște glume scremute și fumate gen -TUDOSE, Mihai Tudose cu trimitere, deșteaptă după mintea lui, la celebrul James Bond.


Cât despre noul premier, nivelul este dat de răspunsul la întrebarea pe care un reporter i-a pus-o vizavi de Ministrul Economiei, care este de formație filolog și pe care nimic nu-l recomandă pentru poziția desemnată.


- Ba da, răspunde premierul. Pentru acest post nu trebuie să știi economie, este suficient să ai bun simț!!!


Băi generație, ăsta și prostia și-a cumpărat-o la preț redus. După mintea lui, un chirurg nu trebuie să știe medicină, un softist nu trebuie să știe programare, un solist nu are nevoie de voce și un securist n-are nevoie de creier, el fiind ilustrativ în acest sens. Ca și cum el nu ar fi fost de ajuns, întreg cabinetul, cu excepția lui Toader și a lui Meleșcanu, acesta din urmă având totuși handicapul unei vârste la care nu mai poate construi legături personale cu omologi de-ai săi, este alcătuit din nulități absolute. Fără viziune, fără măreție, fără meserie. O adunătură pe care nu dau nici doi bani și de la care, băi generație, ar fi o prostie să te aștepți la vreun câștig național sau personal. Din acest moment, Dragnea a devenit la propriu un pericol național!", este mesajul lui Sorin Ovidiu Vântu.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4138 secunde