Directorii Regionalelor de drumuri, amenințați cu demiterea în prag de iarnă

149
Directorii Regionalelor de drumuri, amenințați cu demiterea în prag de iarnă - directoriijpeg-1507307881.jpg

Articole de la același autor

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor și Ștefan Ioniță, directorul general al CNAIR S.A., au discutat, vineri, cu șefii Direcțiilor Regionale ale Companiei de drumuri, despre stadiul pregătirilor pentru iarnă. Ministrul Răzvan Cuc le-a transmis directorilor regionali ai CNAIR S.A. că au la dispoziție o săptămână pentru a finaliza toate pregătirile pentru iarnă, iar cei care nu vor fi eficienți vor suporta consecințele. 


"Avem acoperite 55 de zone, din 57, cu contracte multianuale pe patru ani. S-a încheiat și contractul cu sarea. Mai avem două loturi pe București care sunt contestate, dar dacă nu se vor rezolva între timp, avem utilaje necesare să facem față. Nu vor avea nicio scuză dacă apar probleme în procesul de deszăpezire. Toți directorii DRDP sper să fi înțeles foarte clar. Nu voi face niciun rabat de a demite pe oricare din cei care nu își fac activitatea așa cum trebuie", a atras atenția Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.


Reuniunea anuală a șefilor Direcțiilor Regionale ale CNAIR a fost precedată de o ședință în care a fost stabilit Planul Operativ pentru perioada de iarnă. Până acum, CNAIR a încheiat contractul pentru achiziționarea a 300.000 de tone de sare, care urmează să fie folosite de cele șapte Direcții Regionale, în acțiunile de deszăpezire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8293 secunde