Directorul medical al Spitalului Județean, arestat preventiv pentru luare de mită

216
Directorul medical al Spitalului Județean, arestat preventiv pentru luare de mită - spaga1571234152-1571299946.jpg

Articole recomandate

Tribunalul Tulcea a decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a medicului ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache, director medical al Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Tulcea, care a fost prinsă marți în timp ce lua mită de la soțul unei paciente.

Potrivit site-ului instanței de judecată, doctorița este acuzată de săvârșirea a 18 infracțiuni de luare de mită, iar decizia poate fi contestată în următoarele 48 de ore.

Deniz-Taniure Dumitrache care figurează pe site-ul SJU drept director medical a fost prinsă marți, atunci când lua de la soțul unei paciente 300 de lei pentru servicii medicale și analize pentru persoane neasigurate în sistemul de sănătate publică și a fost reținută timp de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Potrivit Direcției Generale Anticorupție, asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro și de 2.650 de lei despre care se crede că provin din fapte de corupție.

În cauză, ofițerii DGA s-ar fi autosesizat prin observarea unor informații din mediul online, respectiv o pagină de Facebook a unor mame din județ.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a medicului SJU. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde