DISPARIȚIE MISTERIOASĂ în județul Constanța / POȘTĂRIȚĂ DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ

643
1
DISPARIȚIE MISTERIOASĂ în județul Constanța / POȘTĂRIȚĂ DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ - postask685x320-1398421537.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Secția 4 Rurală Medgidia și cei de la Serviciul Investigații Criminale desfășoară o amplă anchetă pentru a da de urma poștăriței de 48 de ani, Mariana Niculache, dispărută din cursul zilei de miercuri, 23 aprilie. 


Oamenii legii au audiat mai multe persoane din localitate, iar la această oră soțul femeii, Mihai Niculache se află la sediul Poliției Castelu, unde este audiat de anchetatori.


Aceștia încearcă să afle dacă femeia a fugit cu banii Poștei Române, pe care ar fi trebuit să-i împartă pensionarilor și celor cu ajutoare sociale, sau și-a pus capăt zilelor. Se pare că, miercuri dimineață, femeia a ridicat 25.000 de lei de la  Oficiul Poștal Nisipari, pentru a-i împărți sătenilor.


La ora 13,00, când a fost văzută ultima dată în unitate, și-a lăsat pe birou și poșeta, dar și telefonul mobil; iar în poșetă mai avea doar 600 de lei. 


În acest context, reprezentanții Poștei Române au demarat la rândul lor o anchetă pentru a stabili dacă femeia a împărțit banii beneficiarilor. 


Oamenii din sat spun că femeia nu ar fi fugit cu banii; deși, sunt voci în sat care spun că nu este prima dată când integritatea ei este pusă la îndoială. 


Astfel, se pare că în urmă cu puțin timp mai mulți localnici din sat s-ar fi plâns că, deși i-ar fi plătit facturile la Enel poștăriței și ar fi primit, ulterior, chitanțele doveditoare, s-au trezit cu înștiințări de la Enel cum că urmează să le fie sistată furnizarea energiei electrice.


Mai mult, oamenii spun că în urmă cu ceva vreme familia Niculache a avut probleme financiare, după ce soțul poștăriței ar fi fost implicat într-un accident rutier. 


Toate aceste aspecte sunt analizate de anchetatori, dacă sunt într-adevăr reale sau doar zvonuri stârnite de oamenii locului. 


Comentează știrea

Invata Engleza
25 aprilie 2014
INVATA ENGLEZA

Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: www.invetiengleza.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4406 secunde