Dispăruți de la domiciliu! Dacă i-ați văzut, anunțați Poliția!

492
Dispăruți de la domiciliu! Dacă i-ați văzut, anunțați Poliția! - 637a469194577fefbd81c41889346eb2.jpg
O tânără de 19 ani, din Medgidia, și un bărbat de 57 de ani, din Năvodari, au fost dați dispăruți de familiile lor. Persoanele care i-au văzut sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție.
Polițiștii din Medgidia au fost sesizați, la data de 23 octombrie, de Tudorița Moroșanu, din localitate, că, în urmă cu trei zile, la ora 17,30, fiica sa, Petronela Mădălina Toader, de 19 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.
Semnalmentele fetei sunt: înălțime 1,67 m, greutate 54 kg, păr lung la nivelul umerilor, șaten, ochi căprui, sprâncene subțiri. Semne particulare: o cicatrice de aproximativ 2 cm, la tâmpla dreaptă. La data dispariției era îmbrăcată într-o pereche de blugi de culoare neagră, o geacă de culoare neagră din imitație de piele, o pereche de pantofi sport de culoare gri.
Polițiștii din Năvodari au fost anunțați, cu privire la dispariția lui Cornel Pogăgeanu, de 57 de ani, chiar de fiica acestuia, Simona Pogăgeanu, la data de 16 noiembrie. Bărbatul plecase de acasă cu o zi înainte, la ora 14, și nu s-a mai întors.
Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,80 m, păr grizonat cu calviție, față ovală, ochi căprui, sprâncene arcuite, buze medii.
La data dispariției, el era îmbrăcat cu o pereche pantaloni tip raiat de culoare maron, cămașă tip raiat de culoare maron închis, pulover de culoare gri cu maron, șapcă din blue-jeans, pantofi din piele cu găuri de culoare neagră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 26 Noiembrie 2010
Stire din Eveniment : Ridicat de mascați
Pagina a fost generata in 1.585 secunde